Nem szégyelli óriási anyajegyét a táncosnő

táncos bőrhiba anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány arcán egy óriási anyajegy éktelenkedik, de ő semmi esetre sem akar tőle megszabadulni.

Cassandra Naud születése óta egy hatalmas anyajegyet visel a jobb szeme alatt. A szülei úgy nem műttették meg lányukat gyerekkorában, mert hegek nélkül nem úszta volna meg az operációt.

Embrace your uniqueness ✨ #Vancouver #embracinguniqueness @jessicadoll

Cassandra Naud (@cassandranaud) által közzétett fénykép,

Gyermekkorában sokszor csúfolták a lányt az anyajegy miatt, de mostanra már csak elismerés és együttérzés árad a 22 éves táncosnő felé. Ma már Cassandra a saját teste bírája, de ő sem szeretne kés alá feküdni. Elégedett önmagával, és hálás a szüleinek is, amiért nem döntöttek helyette gyermekkorában - tudta meg a DailyMail.

Elmondása szerint szereti egyedi megjelenését, és nem szégyelli a külsejét. Úgy gondolja, hogy még a segítségére is lehet, mert talán így még emlékezetesebb lesz a szakmájában. A kanadai származású művésznő anyajegyét egy ügynökség ki akarta retusálni a fotóin, de ő nem engedett az akaratuknak. „Ez az én anyajegyem, a testem része. Olykor az emberek megállítanak az utcán, és az anyajegyemről kérdeznek. Nem jövök zavarba, a kíváncsiságuk normális" - nyilatkozta Cassandra.

Yesterday's adventures @ioannafessa #vancouver

Cassandra Naud (@cassandranaud) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.