Val Kilmer nincs jól: nem bírt megszólalni

betegség dagadás nyelv Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kénytelen volt magyarázatot adnia Val Kilmernek arra, miért törölték az összes turnéját. Kiderült, hogy a sztár sajnos nem teljesen egészséges. Azért kellett minden megjelenését lemondania, mert meg sem tudott szólalni.

Nemrég tett pontot a pletykák végére Val Kilmer. Barátja Michael Douglas azt állította róla ugyanis, hogy gégerákkal küzd, ezért nem hallani mostanában felőle. A színész azonban erőteljesen tagadta, hogy bármilyen daganatos megbetegedése volna. A Facebook-oldalán tisztázta a helyzetet és hozzátette, nem tudja, miért nyilatkozott róla ilyeneket kollégája.

Val Kilmer nincs jól: nem bírt megszólalni Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Annak ellenére azonban, hogy egészségesnek vallotta magát, nemrég minden megjelenését le kellett mondania. Val Kilmer kénytelen volt valamilyen magyarázattal szolgálni arra, miért nem láthatják őt a rajongók, így derült ki, hogy a színész meg sem tud szólalni. Val Kilmer nyelve annyira fel van dagadva, hogy nem bír beszélni. "Elmentem a próbára, és azt vettem észre, hogy egyre nehezebb beszélnem" - mondta a színész aki hozzátette, a nyelve meg van dagadva, ezért nem bírt megszólalni - írja a Mirror.

Kiderült: súlyos beteg Jessica Simpson édesapjahttp://www.life.hu/drlife/20161115-sulyos-beteg-jessica-simpson-edesapja-joe-simpson-prosztatarakos.htmlJessica Simpson próbál optimista maradni, de nagyon aggódik édeapjáért, akiről nemrég derült ki, hogy rákos. Dr. Life--Terhes volt, mikor újra teherbe esett egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20161114-10-nap-kulonbseggel-esett-teherbe-ketszer-egy-no.htmlNagyon szokatlan, de mégsem lehetetlen: egy várandós nő a terhessége alatt újra állapotos lett. A dolog plusz érdekessége, hogy az anyukának olyan betegsége van. amely miatt nem is lehetne gyereke.Dr. Life--Fülöp herceg: „40 éve nem kaptam el az influenzát” – Szerencse vagy immunrendszer kérdése?http://www.life.hu/drlife/20161114-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-kapta-el-az-influenzat-40-eve.htmlEgy kutatás szerint az 1968 előtt születettek szervezete az influenza néhány típusával szemben ellenállóbb a fiatalabb generációkénál, akiknek immunrendszere nem rendelkezik ellenük ezzel a szupererős védelemmel. Az idősebbek azonban nagyobb eséllyel fertőződnek meg más kórokozók által, amelyekkel szemben viszont éppen az 1968 után születettek bizonyulnak ellenállóbbnak. Dr. Life--Terhesség alatt lett cukorbeteg Csemer Bogihttp://www.life.hu/drlife/20161114-cukorbeteg-lett-a-terhessege-alatt-csemer-bogi.htmlA gyönyörű énekesnőről nyáron derült ki, hogy babát vár. Csemer Bogi annak idején a közösségi oldalán tudatta a hírt a rajongóival. Nagyon boldog volt, de nemrég kiderült, hogy nem felhőtlen a várandósság időszaka: cukorbeteg lett az énekesnő. Dr. Life--Mit üzen a test? A tüdőt érintő betegségek lelki hátterehttp://www.life.hu/drlife/20161110-a-tudo-megbetegedeseinek-lelki-hattere.htmlA kínai orvoslásban már hosszú évezredek óta elfogadottnak számít a nézet, miszerint a legtöbb betegség valamilyen lelki gondra vezethető vissza, ily módon pedig a test és a lélek együttes kezelése jelentheti az utat a teljes gyógyulás felé. Ha ebből indulunk ki, akkor az összes testi probléma, így a tüdőt érintő megbetegedések is feldolgozatlan lelki problémákra vezethetők vissza. Dr. LifeThinkstockHavas Henrik: „A mániás és a bipoláris depresszió határán mozgok”http://www.life.hu/drlife/20161114-havas-henrik-a-manias-es-bipolaris-depresszio-hataran-all.htmlHavas Henriket mindenki a csípős stílusáról ismeri, azonban ez csak egy kényelmes kabát, amit magára öltött: így kevesebb embernek tűnik fel ingadozó kedélyállapota, amit bevallása szerint mániás depresszió, más néven bipoláris zavar okoz. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.