A klimax keseríti meg Szűcs Judith életét

Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala -
klimax Dr. Life változókor Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A változó kor egy igen nehéz időszak, ami természetesen az ismert embereket sem kíméli - erről mesélt nemrég Szűcs Judit énekesnő.

Judith a Story magazinnak mesélt a klimaxról. A változókor egyik legjellegzetesebb tünetei a hőhullámok, a lelassult anyagcsere, a hangulatingadozás, ám erre általában 50 éves kor körül kell számítani.

Judit életét a stressz megnehezítette, orvosa szerint ez váltotta ki, hogy az énekesnőnél 40 évesen elindult ez a nehéz időszak.

Szűcs Judit Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala

"Ha valaki megkérdezte, hogy vagyok, rögtön elsírtam magam. Szomorúság áradt belőlem, fogalmam sem volt, hogyan fogok talpra állni" - mesélte Judit, aki hormonokat kezdett szedni, hogy jobban legyen. "Naponta kell bevennem a gyógyszert, és ez megold minden problémát. Nekem bejött, szerintem életem végéig hormonkészítményt fogok szedni" - tette hozzá az énekesnő.

Így cselezik ki a kort Hollywood szupernői

Gondoltad volna, hogy Jane Seymour, az egykori Bond-lány már a hatvanas éveit tapossa, és Demi Moore is bőven elmúlt 50 esztendős? Csakúgy, mint a még mindig szexi Monica Belucci? Hollywood változókorban lévő (vagy az azt éppen elhagyó) sztárjai a menopauzával járó súlyfelesleget, hőhullámokat, érzelmi instabilitást és egyéb tüneteket hormongyógyszerek helyett természetes módon kezelik - itt el is árultuk, ki mire esküszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.