Hatévesen mindössze 89 cm magas Cohen Hatch

Forrás: NORTHFOTO -
életkor hormon magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatéves, de a nála egy évvel fiatalabb barátja is sokkal magasabb nála. A kisfiú zavarba hozza az orvosokat, ugyanis 6 éve sikertelenül próbálják megfejteni, hogy miért nem nő.

A 6 éves Cohen Hatch teljesen egészséges, életvidám kisgyerek eltekintve attól, hogy a nála egy évvel fiatalabb iskolai barátja is jóval magasabb nála. A kisfiú nem nő a korosztályának megfelelően, még mindig kétéveseknek való ruhákat visel. Egyébként teljesen egészséges gyerekként látta meg a napvilágot, csupán enni nem volt hajlandó. Az orvosok emésztési rendellenességre gyanakodtak, ám miután az édesanyjának sikerült cumisüvegből táplálnia a gyereket, mindenki megnyugodott.

Hat évesen akkora, mint egy kétéves: az orvosok tanácstalanok Forrás: NORTHFOTO

Nem tartott azonban sokáig a felhőtlen állapot, ugyanis a Cohen Hatch már akkor sem nőtt megfelelően. Egy év alatt csak egy centivel lett magasabb. Most 6 évesen is csupán 89 cm, az orvosoknak pedig a leghalványabb fogalma sincsen arról, hogy miért. Hat éve próbálják megfejteni ezt a rejtélyt, minden évben vizsgálják a kisfiút, de nem találnak rendellenességet. Cohen Hatch ezért most szintetikus növekedési hormonokat kap, amiktől már két centivel magasabb lett, azonban folyton vérzik az orra a gyógyszertől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.