Gisele Bündchen szilikon plasztikai beavatkozás Kendall Jenner Kylie Jenner mellműtét Cameron Diaz ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban bizony előny a tökéletes test – legyen az ember lánya 20 vagy 70 éves. Az álomgyárban kevesen vannak, akik még sosem feküdtek kés alá, és még kevesebben azok, akiknek ezt el is lehet hinni. 2016-ban is voltak plasztikabotrányok: mutatjuk is, kik kavarták fel legjobban az állóvizet.

Kylie és Kendall Jenner

Listánk legfiatalabb tagja a Kardashian-Jenner klán üzletasszonya, a 19 éves Kylie Jenner.

A celeblány rengeteget változott az utóbbi években; szerinte ez csak az idő múlása miatt van.

A mellei mindenesetre hatalmasak lettek, Kylie azonban azt hangoztatja, a hormonok okozták a változást. Persze a celeb nem arról híres, hogy szereti beismerni a szépészeti beavatkozásait: a lány csak idén nyáron vallotta be, hogy az ajkait sem a genetikának köszönheti. Év végén pedig kisebb botrányt robbantott ki az is, hogy minden jel szerint Kylie nővére, Kendall is feltöltette ajkait.

Kendall és Kylie Jenner Forrás: Instagram/kingkylie

Melania Trump

Az újdonsült first lady ugyan nem idén műttette meg magát, de Donald Trump győzelmével igencsak előtérbe kerültek az egykori modell szépészeti beavatkozásai.

Orrműtét, botox és mellplasztika – hogy csak néhányat említsünk Melania listájáról,

akire rá sem lehet ismerni a róla évekkel ezelőtt készült képeken.

Plasztikai műtétjeiről híres Melania Trump Forrás: AFP

Meg Ryan

Évekkel ezelőtt nem volt romantikus limonádé Meg Ryan nélkül,

most azonban egy rendező sem mer vele dolgozni.

Sajnos ugyanis be kell látni, az ő arcával már csak ijesztgetni lehet. Az 54 éves sztár idén nyáron jelent meg a Tony-díj átadóján, és bár a ruhája mesés volt, az arca rémületes látványt nyújtott.

Meg Ryan 2016-ban a Tony-díjátadón Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Nicole Kidman

Az ausztrál filmcsillag sem tud leállni, ha szépészeti beavatkozásokról van szó. Egy ideig úgy volt, befejezi a plasztikázást, mert ő is rádöbbent, nagy hibát követett el. Idén ősszel azonban valószínűleg mégiscsak beadta a derekát, immár sokadszor: novemberben egy színházi díjátadón jelent meg Nicole, és a róla készült képeken jól látszik,

az arcizmai már egyáltalán nem mozognak.

Nicole Kidman Forrás: AFP

Priscilla Presley

Hasonlóan sokkolóan fest mostanában Priscilla Presley is, aki ugyan idősebb Nicole-nál, de valószínűleg legalább annyi plasztikai beavatkozás van a számláján, mint kolléganőjének. Elvis egykori neje egy talkshow vendége volt pár hete, a róla készült videón azonban a rajongói kiakadtak, és volt, aki egyenesen Frankeinsteinnek nevezte az egykor gyönyörű sztárfeleséget.

Priscilla Presley Forrás: AFP/Valerie Macon

Faye Dunaway

Vannak, akik tudják, hol van a határ a szépészeti beavatkozásokkal, és vannak, akik nem: Faye Dunaway is közéjük tartozik.

Faye Dunaway Forrás: AFP/Loic Venance

A 60-as évek szexszimbóluma sem tudott megbirkózni az idő múlásával,

ennek eredményeként most már csak árnyéka önmagának. A 75 éves színésznőt idén bevásárlás közben fotózták le, az eredmény döbbenetes volt!

2 plasztikaellenes sztár, akik idén buktak le

Csak semmi makeup, plasztika - Cameron Diaz korábban szerette hangsúlyozni, hogy a természetesség fontos számára, pláne, miután évekkel ezelőtt túltolta a botoxot. Idén mégis lebukott, méghozzá egy klinika előtt, ahol fotókat is készítettek róla. De így járt Gisele Bündchen is, aki állítólag a melleit nagyobbíttatta meg. A modell egy burkában ment a klinikára, mert azt hitte, azzal kijátszhatja a fotósokat, ez azonban nem sikerült neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.