Nem vesz többé bikinit Caramel felesége, Szilágyi Szilvi

Caramel Szilágyi Szilvia Dr. Life sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Szilágyi Szilvi gyönyörű és karcsú a kislánya születése után, azt azonban már most tudja: bikinit bizony sosem fog többé felvenni. 

A csinos anyuka testét megviselte a terhesség: 48 kilóról indult, 13-14 kiló ment fel rá a babavárás alatt, ám a bőre a hasán teljesen tönkrement. Szilvi nemrég a blogján meg is mutatta, mi az oka annak, hogy többé nem akar bikinibe bújni.

Brutálisan szétszakadt a bőröm, de a családunkban a nőknél ez nagyon jellemző.

Viszlát, terhességi csíkok!

Íme, pár tipp és trükk, amik segíthetnek, hogy a szülés után szebb legyen a bőröd!
Újra támad a halálos vírus? Magyarországtól nem messze tombol a kanyaróhttp://www.life.hu/drlife/20161130-kanyaro-okozta-jarvany-tombol-magyarorszagtol-nem-messze.htmlA legutóbbi jelentések szerint kanyarójárvány tombol Magyarország szomszédos országában, Romániában. A hatóságok szerint eddig hatan vesztették életüket a vírus következtében, és több mint 1300 ember fertőződött meg tőle. Íme minden, amit a kanyaróról tudni érdemes. Dr. LifeThinkstockPirner Alma melle nagyon megereszkedett a szoptatás utánhttp://www.life.hu/drlife/20161129-pirner-alma-mellet-fel-kellett-varrni-megereszkedett-szoptatas-utan.htmlPirner Alma nem fél tabutémákat feszegetni. A nyilvános szoptatás mellett is kiáll, most pedig arról beszélt nyíltan, milyen állapotban voltak a mellei, azután, hogy anyatejjel táplálta gyermekét. Keblei megereszkedtek, implantátuma elmozdult: ideje volt cserélni. Dr. Life--Moziból vitték a kórházba Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/drlife/20161127-zambo-krisztian-epilepszias-roham-le-kellett-allitani-a-mozit.htmlZámbó Krisztián rosszul lett az egyik fővárosi moziban pénteken este, ezért kórházba kellett szállítani. Dr. Life--Félmeztelen fotókon szerepel Jai Eastwood, a rákos nő, akinek mindkét mellét levettékhttp://www.life.hu/drlife/20161126-felmeztelen-fotokon-szerepel-a-rakos-jai-eastwood-akinek-mindket-mellet-levettek.htmlAz 52 éves Jai Eastwood, három gyermek édesanyja. Két éve vették le mindkét mellét daganatos betegsége miatt, most pedig művészi fotókat készítettek róla - félmeztelenül.Dr. Life--Ha betegnek képzeled magad, az is leszel?http://www.life.hu/drlife/20161123-ha-betegnek-kepzeled-magad-akkor-az-is-leszel.htmlValószínűleg mindenki számára ismerős lehet Moliére művének, a Képzelt betegnek a főhőse, akinek minden idejét és erejét kitölti a betegségébe vetett hite. Míg a színpadon mindez a nevetség tárgyát képezi, addig a való életben már komolyabb következménnyel is járhat az, ha valaki valóban úgy érzi, hajlamos lehet a különféle megbetegedésekre. Dr. LifeThinkstockVárkonyi Andreát lelkileg viseli meg az autóbalesethttp://www.life.hu/drlife/20161126-varkonyi-andreat-lelkileg-viseli-meg-az-autobaleset-bochkor-gabor-nyilatkozott.htmlPár nappal ezelőtt szenvedett balesetet az Árpád híd lábánál Várkonyi Andrea. A Life.hu riportere arról faggata Bochkor Gábort, hogy van a kedvese.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.