Dundika nem pátyolgatja Majkát, ha beteg

Fotó: Mudra László - Origo -
Dundika Majka beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka szívritmuszavarral éli az életét, de mivel az édesapja szívinfarktusban halt meg, ő is hajlamos minden furcsaság miatt szinte pánkba esik. Szerencsére azonban ott van mellette Hajni, aki nem pátyolgatja őt. Mellette hamar össze kell szednie magát a rappernek.

Hosszú időbe telt, mire Majkánál sikerült diagnosztizálni pontosan a betegségét. Pitvari szívritmuszavara van a rappernek, amivel ma már együtt tud élni, de olykor túldramatizálja a helyzetet. Mivel az édesapja szívinfarktusban hunyt el, talán nem is csoda, ha Majka is aggódik saját egészségéért, már-már túlságosan is.

Dundika nem pátyolgatja Majkát, ha beteg Fotó: Mudra László - Origo

"Ha egy picit köhögök, akkor általában húsz percen belül tüdőrákot diagnosztizálok magamnál" - vallotta be a rapper. Nem szerencsés, hogy állandóan felizgatja magát, hiszen ennél a betegségnél éppen a stressz az, amit ki kell iktatni. Természetesen az életmódja sem éppen ideális, hosszú éjszakázások, utazások és általában összevisszaság jellemzi.

"Mára megtanultam együtt élni a betegséggel, de olyan nincs, hogy nem zavar.

Mindig kizökkent a komfortzónámból" - árulta el a hot! Magazinnak a sztár, akinek Hajni mellett nincs ideje szenvedni. Párja ugyanis nem ápolgatja őt. "Tudomásul veszi, ha van valami baj, de nem pátyolgat. Hajni ebből a szempontból vaskalapos nő.

Mellette menni kell, nincs olyan, hogy lepukkanok.

Késztet arra, hogy ne feledkezzek bele a saját bajomba. Persze időnként jó lenne csak sipítozni a szobában, de mellette össze kell kapnom magam" - árulta el a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.