Fábián Julit a legnehezebb helyzetben hagyta el párja

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség szerelem Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Fábián Julinak átvészelni az elmúlt néhány évet. Súlyos betegségben szenvedett, amivel csaknem egyedül kellett megküzdenie. Néhány barátja és a szerelme is otthagyta, mikor kiderült, hogy baj van.

Súlyos betegségben szenvedett Fábián Juli, ezért tűnt el egy időre a nyilvánosság elől. Éppen karrierje egyik fordulópontján derült ki a baj, akkor, amikor az ország megismerhette az énekesnőt és zenekarát, hiszen A Dal döntőjéig jutottak. A siker küszöbén viszont eltűnt az énekesnő, és kiderült, hogy egy betegség állt az elzárkózás hátterében.

Súlyos betegen hagyta el szerelme Fábián Julit Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egy betegség gyorsította fel a folyamatokat az életemben.

Miután kiderült, hogy beteg vagyok, elveszítettem pár fontos barátot, és az akkori pasim is lelépett.

De, aki ilyen helyzetben lelép, az menjen is" - mondta az énekesnő a Borsnak. Hozzátette, persze nyert is, méghozzá olyan embereket, akik ma már a legfontosabbak az életében. "Most sokkal boldogabb vagyok. Régen a munka uralta az életemet" - árulta el Juli, aki már boldog párkapcsolatban él. "Három éve együtt vagyok a párommal. Ő már a változás folyamatának közepén érkezett. A környezetem ezt a változást nem érzékelte olyan nyilvánvalóan. Vannak rosszabb és jobb időszakok. Ma már könnyebben mondok nemet bármire" - foglalta össze tapasztalatát az énekesnő.

Elismerte tettét Rékasi gázolója: A színész nem vétkes!http://www.life.hu/drlife/20161201-rekasi-karoly-szinesz-nem-vetkes-a-balesetebben.htmlPozitív fordulat Rékasi Károly ügyében. A színészt elgázoló férfi ugyanis beismerte, hogy ő volt a hibás a 18 hónappal ezelőtti balesetben. A nyomozás még tart, de ez jelentősen megkönnyítheti a másfél éve tartó ügymenetet. Úgy tudni, Rékasi az ügyvédjétől értesült a jó hírről.Dr. Life--Nem vesz többé bikinit Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/drlife/20161130-nem-vesz-tobbe-bikinit-caramel-felesege.htmlA 22 éves Szilágyi Szilvi gyönyörű és karcsú a kislánya születése után, azt azonban már most tudja: bikinit bizony sosem fog többé felvenni. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra támad a halálos vírus? Magyarországtól nem messze tombol a kanyaróhttp://www.life.hu/drlife/20161130-kanyaro-okozta-jarvany-tombol-magyarorszagtol-nem-messze.htmlA legutóbbi jelentések szerint kanyarójárvány tombol Magyarország szomszédos országában, Romániában. A hatóságok szerint eddig hatan vesztették életüket a vírus következtében, és több mint 1300 ember fertőződött meg tőle. Íme minden, amit a kanyaróról tudni érdemes. Dr. LifeThinkstockKleine-Levin szindrómában szenved Beth Goodier, ezért állandóan alszikhttp://www.life.hu/drlife/20161130-kleine-levin-szindromaban-szenved-beth-goodier.htmlSokan kevés alvással is kibírják, a 22 éves lány, Beth Goodier azonban szinte állandóan alszik, ezt pedig egy betegség okozza nála. Dr. LifeOrigoKis műtét, nagy változás: sztárok orrplasztika előtt és utánhttp://www.life.hu/drlife/20161124-britney-spears-jennifer-aniston-jennifer-lopez-tom-cruise-es-beyonce-orrplasztikaja.htmlHiába csak egy kicsi testrész az orr, egy apró változtatás is elég rajta, hogy máris egy merőben új arcot kapjon vele az, aki belevág. A végeredmény főként a sztárok esetében lehet mérvadó: egy jól szabott orr karriereket indíthat el, egy elrontott műtét pedig pályafutásokat dönthet össze. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről nem is gondoltad volna, hogy kés alá feküdtek egy szebb és takarosabb nózi érdekében – íme. Dr. LifeOrigoPirner Alma melle nagyon megereszkedett a szoptatás utánhttp://www.life.hu/drlife/20161129-pirner-alma-mellet-fel-kellett-varrni-megereszkedett-szoptatas-utan.htmlPirner Alma nem fél tabutémákat feszegetni. A nyilvános szoptatás mellett is kiáll, most pedig arról beszélt nyíltan, milyen állapotban voltak a mellei, azután, hogy anyatejjel táplálta gyermekét. Keblei megereszkedtek, implantátuma elmozdult: ideje volt cserélni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.