Ördög Nóra elárulta, mi a káros szenvedélye

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
táplálkozás Ördög Nóra káros szenvedély gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra igyekszik minél tudatosabban élni és aszerint nevelni csemetéit is, de bevallota, hogy néha napján azért ők is képesek bűnbe esni..

Gyönyörű műsorvezető, sikeres üzletasszony és mindemellett két csodás gyerek édesanyja is Ördög Nóra, aki a számos napi teendő mellett mindig igyekszik odafigyelni arra, hogy családja egészséges és mértéktartó legyen. Szerinte az első 1000 nap a legfontosabb egy kisember életében, ezért ezt az időszakot szeretné kimakszolni.

Ördög Nóra titkokat osztott meg gyermeki neveléséről Fotó: M. Schmidt János/Origo

Bár az esetek nagy részében egészségesen étkezik a család, néha azért ők sem annyira tudatosak:

"Hiába döntöttem el, hogy egészségesen fogom őket táplálni, és jól fogom adagolni a dolgokat, sajnos nem mindig jött össze,

mert nem akarták azt enni, amit kitaláltam" - árulta el a hot! Magazinnak az anyuka, aki biztosan nincs egyedül ezzel a problémával. Nóra hozzátette, most egészen más trendek uralkodnak a gyermekek nevelése és az ételek terén, mint az ő gyerekkorában.

"Hajmeresztő dolgokat csináltak még az akkori minták, szabályok alapján, de mi is felnőttünk valahogy.

A glutén adagolása például új trendnek számít, bár jó néhány éve jelen van. Micinél is jelen volt" - árulta el a műsorvezető, ahogy azt is, igyekszik tudatos anya lenni, de nem tiltja görcsösen a gyermekit például az édességektől.

"Nem vagyok azért szélsőségesen szigorú,

nem tiltom őket görcsösen az édességektől. Ha úgy alakul, Mici és Venci gumicukrot is szoktak enni. Én is szeretem, bevallom. Nem minden mennyiségben, itt is megvannak az "egészséges" határok. Ha ez bűn, akkor vállalom, nekem ez a káros szenvedélyem" - vallotta be Nóra.

Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei

Újabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. Nézd meg te is, milyen nagyok már a műsorvezető és a fényképész csemetéi!
Bradley Cooper és Irina Shayk első közös gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20161201-bradley-cooper-es-irina-shayk-elso-gyermekuket-varjak.htmlBradley Cooper és modell barátnője első közös gyermeküket várják. A színész és Irina Shayk 2015 tavasza óta alkotnak egy párt, nem sokkal azután jöttek össze, hogy a modell és Cristiano Ronaldo szakítottak. CsaládAFPKórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20161201-korteremben-koccintott-gonczi-gabor-a-kisfia-boldogsagara.htmlA Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHollywood oltásellenes celeb anyukái és apukáihttp://www.life.hu/csalad/20161130-oltasellenes-hires-szulok-amerikaban.htmlBár idehaza is egyre több az olyan szülő, akik kritikusak a kötelező védőoltások biztonságosságával kapcsolatban, az igazi vakcinaháború az Egyesült Államokban zajlik. Az amerikaiak mintegy egyötöde hithű oltásellenes, az aggódó – és meggondolatlan – szülők között pedig nem egy híresség is képviselteti magát. Jöjjenek Hollywood vakcinaellenes sztáranyukái és apukái. CsaládAFPAutóvásárlás kontra lízing - Női szemmelhttp://www.life.hu/csalad/20161125-autovasarlas-vagy-lizing-noi-szemmel.htmlSaját autód van? Menő vagy! Nincs, vagy csak lízingelsz egyet? Sajnálnak. Idehaza legalábbis ez az általános vélekedés, pedig ennek az ellenérzésnek valójában semmilyen racionális alapja nincs. CsaládThinkstockKisbabát vár az X-Factor sztárja, Cheryl http://www.life.hu/csalad/20161130-kisbabat-var-az-x-factor-sztarja-cheryl.htmlMár nem tagadhatja tovább a brit X-Factor sztárja, Cheryl, hogy bizony gyermeket vár. Család--Ezért nem jelent meg Sarka Kata a bíróságon, lefújták a válásthttp://www.life.hu/csalad/20161130-sarka-kata-elmondta-miert-nem-jelent-meg-a-birosagon-nem-valik-el-hajdu-petertol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem jelent meg a Budaörsi Járásbíróságon, hogy elváljanak. A bíró megszüntette az eljárást, tehát nem lesz válás Hajdúéknál – egyelőre... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.