Hargitai Bea savas hámlasztással szépül

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
szépségápolás Hargitai Bea savas hámlasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres modell mindig is odafigyelt a külsejére, ám most egy olyan eljárást választott, amelyet még sosem próbált ezelőtt.

A 33 éves édesanya számára nagyon fontos a megjelenés, de nem csak azért, mert közszereplő. Már tini korában is rendkívül odafigyelt kinézetére, így számára ez teljesen természetes.

Hargitai Bea büszkén vállalja szülés utáni alakját is Forrás: Instagram/Hargitai Bea

A kémiai hámlasztást annak tudatában választotta, hogy fájdalommal és több napos regenerálódással jár. A modell speciális fájdalomcsillapítókat kapott a kezelés előtt, és az eljárást követően nem sokkal már el is hagyhatta a klinikát. Még további egy hétig hámlott a bőre, de az idő haladásával egyre szebb lett az arca, míg végül el nem érte a kívánt hatást.

Amerikában ez már bevett gyakorlat, rendszeresen veszik igénybe a hámlasztásos módszert, de Bea úgy véli, neki elég lesz 6 havonta ismételni.

Férje nem díjazza az ehhez hasonló operációkat,

és a fájdalmas eljárásokat, mert számára a felesége ezek nélkül is szép.

Hargitai Bea az anyaságról: “Semmi más értelme nincs az életnek”, Hargitai Bea, anyaság, gyermek, Jason Forrás: Instagram/Hargitai Bea

„Nem kizárólag a férjemnek akarok tetszeni, magamnak is. Szeretném mindig a maximumot kihozni magamból." – mesélte a Story Magazinnak a szexi édesanya.

Éppen ezért a kezeléseken túl speciális diétával tartja kordában a súlyát, illetve hetente háromszor edzeni is eljár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.