Nevetőgödröcskét műttetett magának egy nő

műtét plasztikai beavatkozás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megirigyelte fia genetikai sajátosságát, így úgy döntött, magának is csináltat egyet.

A 44 éves Aj Weir rendkívül cukinak találta a fia arcán fellelhető nevetőgödröcskéket, amelyeket az orvosi nyelv gribedlinek nevez. Ezek a kis gödrök akkor jelennek meg az illető arcán, ha mosolyra húzza a száját. Lehet aszimmetrikus, vagyis egy oldalú gödröcske, de olyan is van, akinek mindkét orcáján felfedezhető a különleges elváltozás.

AJ Weir nevetőgödröcskéivel Forrás: Instagram/fortyfiedbeauty

Az édesanyja annyira fellelkesedett fia cuki vonásaitól, hogy úgy határozott magának is műttetni fog. Ám az elképzelés kudarcba fulladt, mert akkoriban ilyen beavatkozást még csak Amerikában csináltak, a nő azonban Angliában élt. 2-3 évvel később újra porondra került a téma, és hosszas keresgélés után idén szeptemberben talált is egy plasztikai sebészt az Egyesül Királyságban, aki vállalta az esetét.

Aj Weir környezete természetesen ellenezte a beavatkozást, ám az édesanyát ez egyáltalán nem zavarta. Annak tudatában sem hátrált meg, hogy eltérő eredmények születhetnek a műtét után:

előfordulhat, hogy csúnyán hegesedik a seb, az is megtörténhet, hogy nem fog igazán látszódni.

Műtét előtt és után Forrás: Instagram/fortyfiedbeauty

Az asszony végül kés alá feküdt, és megkapta az álmát: a kétoldali mosoly gödröcskéket. A kollégái eleinte durvának találták a nő döntését, ám miután a hegek begyógyultak, kezdték megkedvelni a hölgy megújult mosolyát.

"A férjem és a fiam az gondolták, hogy teljesen megőrültem, és igen, kicsit igazuk volt. A kockázat ugyan nagy volt, de szerencsémre jól sikerült, és most le vagyok nyűgözve az eredménytől" - nyilatkozta a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.