Törőcsik Mari nem épült fel teljesen, agyának egy része meghalt

Forrás: MTI/Kallos Bea -
agy halál Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari a klinikai halál állapotából tért vissza, és amennyire lehetett, felépült. Azonban maradandó károsodást is szenvedett: az agyának egy része teljesen elhalt az újraélesztés során. A Nemzet Színésze éppen ezért most sincs teljesen jól, elmondása szerint ő egy roncshalmaz.

A klinikai halál állapotából tért vissza Törőcsik Mari, aki azóta is betegeskedett már. A Nemzet Színésze azonban eddig mindig fel tudott épülni, ha nem is teljesen. Azt kevesen tudták, hogy

az újraélesztés során a színművésznő agyának egy része például teljesen elhalt,

ami miatt saját elmondása szerint egy roncshalmaznak érzi magát a művésznő.

Törőcsik Mari agyának egy része meghalt Forrás: MTI/Kallos Bea

"Én egy roncshalmaz vagyok! Ha nem lenne az a halott rész az agyamban, akkor virulnék, mint egy bazsarózsa.

Ám sajnos az újraélesztésem után maradt egy halott rész az agyamban.

Persze ez nem azt jelentette, hogy nem állhatok vissza a színpadra. Vissza akartam térni oda, és meg is csináltam" - mondta a Blikknek Törőcsik Mari, aki arról is beszélt, hogy milyen problémák nehezítik a mindennapjait.

"Annyi baj van velem, de annyi, hogy nem is igaz!

Nézzék meg, a kezem is olyan görcsben van, hogy belehalok. Kicsit összevissza beszélek, de sajnos ez a front engem teljesen kikészít" - mondta a művésznő, akinek legutóbb nem a saját, hanem fia egészségi állapota miatt kellett aggódnia. Son ugyanis az életéért küzdött, de egy különleges és borzalmasan drága gyógyszer hatására túljutott az életveszélyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.