plasztikai műtét motorbaleset szépészeti beavatkozás sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly balesetet szenvedett az a lány, kinek a becsapódás után teljesen megváltozott az élete.

Menta Keerati Yimprang szörnyű motorbalesetet szenvedett, amely elképesztően eltorzította a gyönyörű fiatal lány arcát. Rá sem lehetett ismerni, teljesen elveszítette a természetes vonásait.

A thailföldi származású lány nagyon félt attól, hogy hátralévő életét ilyen külsővel kell majd leélnie, minden önbizalmát elveszítette. Még tükörbe sem mert nézni, nehogy szembesülnie kelljen az arcán éktelenkedő sebhelyekkel.

A műtét utáni első fotók egyike Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In Thailand/Exclusivepix

„Nagyon súlyos balesetet szenvedtem. Az ütközés majdnem letépte az arcom, és oda lett a szépségem. Ugyan beteg nem lettem a baleset után, de mindennap szembesülnöm kell azzal, hogy mivé változtam" – mesélte őszintén a nő.

A Bangkokban élő lány élete akkor vett fordulatot, mikor Dél-Koreába utazott, hogy rekonstrukciós műtétekkel javítsanak a megjelenésén. A rendkívül drága műtétekre nem lett volna pénze, ám miután szerepelt a „Let me in 2 Thailand" című beszélgetős műsorban, sikerült pénzt szereznie a beavatkozásokra.

A beavatkozások után ismét olyan gyönyörű lett, mint a balesete előtt Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In Thailand/Exclusivepix

"A műtétet követően édesanyám látogatott meg először, és mikor megpillantott, nem hitt a szemének. Kedvesen megpaskolta a régi-új arcom, annyi szeretet volt benne. Újra egy szép lánynak érzem magam" – vallotta be a thaiföldi nő.

Szexfüggőséget okozhat az internetes pornó (18+)http://www.life.hu/drlife/20161206-internetes-porno-ezt-okoz-ha-tul-sokat-nezel-szexfuggoseg.htmlMinden 25. fiatal szexfüggő, amiért részben az internetes tartalmak tehetők felelőssé - derül ki a Cambridge-i Egyetem friss kutatásából. Dr. Life--Mi az igaz barátságok titka?http://www.life.hu/drlife/20161205-az-igaz-baratsagok-titka.htmlA valódi, akár egy életen át tartó barátság igazi ritka kincsnek számít, amely ha egyszer birtokunkba kerül, nem elég csupán megbecsülni, hanem ápolni is kell. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem működhet egyetlen igaz baráti kapcsolat sem. Dr. LifeThinkstockTe tudod, mi a különbség a vírus és a baktérium között?http://www.life.hu/drlife/20161205-a-virus-es-a-bakterium-kozotti-kulonbseg.htmlA hideg idő beköszöntével egyre több a megfázás, a torokgyulladás, és lassan elérkezik az influenzaszezon is. Ám a legtöbben még mindig nincsenek tisztában azzal, milyen nagy különbség van a vírusos és a bakteriális fertőzések között. Dr. LifeThinkstock20 év után visszanyerte látását az 55 éves Kevin Coughlinhttp://www.life.hu/drlife/20161205-20-ev-utan-visszanyerte-latasat-kevin-coughlin.htmlKorábban azt hitték, soha többé nem gyógyulhat meg Kevin Coughlin, akinek látóidegei 20 éve betegedtek meg. A férfi azonban csodával határos módon újra lát, az okát azonban még mindig kutatják. Dr. Life--Görbicz Anita és férje, Vincze Ottó: „Tervben van a kistestvér"http://www.life.hu/drlife/20161201-gorbicz-anita-kezilabdazo-es-vincze-otto-egykori-labdarugo-ujabb-gyereket-terveznek.htmlGörbicz Anita világhírű kézilabdás sokáig hezitált a gyerekvállalással. A sportolónő és párja, Vincze Ottó abban mindig is biztosak voltak, hogy szeretnének közös csemetét, hogy pontosan mikor, azt azonban sokáig nem tudták biztosan. Anita és férje egy nemrég adott interjújában elárulták, hogy kis családjuk bővítését tervezik. Dr. Life--Így változtatja meg agyműködésünket a szexhttp://www.life.hu/drlife/20161202-a-sok-szex-jo-hatassal-van-a-nok-memoriajara.htmlA szexualitás, mint téma, rendszeresen megihleti a kutatókat is. Íme, egy újabb kísérlet, amely megdöbbentő eredményeket mutat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.