eltávolítás gyulladás mitesszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 év után szabadult meg egy gigantikus mitesszertől egy férfi Thaiföldön. Videó is készült az esetről.

Egy thai férfi 20 éve élt együtt egy óriás mitesszerrel a nyakában. Nem merte eltávolítani, mert félt a fájdalomtól, így inkább elviselte a testén éktelenkedő csúnyaságot.

20 éve nem nyúlt hozzá a férfi a mitesszeréhez (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Egy barátja, Elle Panyafong unszolására végül is beadta a derekát: hagyta, hogy kinyomják a csúnya kelést - tudta meg a Mirror.

Videó is készült az esetről, melyet itt tudsz megnézni. A felvételen láthatjuk, hogy milyenné válik egy betokosodott mitesszer, ha nincs szakszerűen kezelve.

Elképesztő nagy volt, el sem akart fogyni.

A férfi arcán látni lehetett a szenvedést, nyilván fájdalommal járt a beavatkozás.

Bírósági végzés támogat egy anorexiás nőt abban, hogy ne kényszeríthessék evésrehttp://www.life.hu/drlife/20161201-egy-anorexias-nonek-birosagi-vegzese-van-arrol-hogy-ne-kenyszeritsek-evesre.htmlEgy súlyosan anorexiás New Jersey-i nő a bírósági tárgyalás során elérte, hogy ne kényszeríthessék őt akaratán kívül evésre, amely a kezelésének egyik részét képezi – mindezt pedig a mögötte álló szakértői csapat is egyhangúan támogatta. Dr. LifeThinkstockÍgy néz ki agyvérzése után a legendás sportoló http://www.life.hu/drlife/20161207-rigobert-song-a-liverpool-valogatott-labdarugoja-most-igy-fest-foto.htmlBár Rigobert Song túlélte a betegséget, a külsején igencsak meglátszanak az agyvérzés nyomai. A rajongókat megrázta a fotó. Dr. Life--Elképesztő átalakuláson esett át egy torz arcú nőhttp://www.life.hu/drlife/20161206-motorbaleset-miatt-lett-torz-a-thai-lany-de-mutetekkel-helyrehoztak.htmlKomoly balesetet szenvedett az a lány, kinek a becsapódás után teljesen megváltozott az élete. Dr. Life--Mi az igaz barátságok titka?http://www.life.hu/drlife/20161205-az-igaz-baratsagok-titka.htmlA valódi, akár egy életen át tartó barátság igazi ritka kincsnek számít, amely ha egyszer birtokunkba kerül, nem elég csupán megbecsülni, hanem ápolni is kell. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem működhet egyetlen igaz baráti kapcsolat sem. Dr. LifeThinkstockTe tudod, mi a különbség a vírus és a baktérium között?http://www.life.hu/drlife/20161205-a-virus-es-a-bakterium-kozotti-kulonbseg.htmlA hideg idő beköszöntével egyre több a megfázás, a torokgyulladás, és lassan elérkezik az influenzaszezon is. Ám a legtöbben még mindig nincsenek tisztában azzal, milyen nagy különbség van a vírusos és a bakteriális fertőzések között. Dr. LifeThinkstockGörbicz Anita és férje, Vincze Ottó: „Tervben van a kistestvér"http://www.life.hu/drlife/20161201-gorbicz-anita-kezilabdazo-es-vincze-otto-egykori-labdarugo-ujabb-gyereket-terveznek.htmlGörbicz Anita világhírű kézilabdás sokáig hezitált a gyerekvállalással. A sportolónő és párja, Vincze Ottó abban mindig is biztosak voltak, hogy szeretnének közös csemetét, hogy pontosan mikor, azt azonban sokáig nem tudták biztosan. Anita és férje egy nemrég adott interjújában elárulták, hogy kis családjuk bővítését tervezik. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.