soványság éhezés beteg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig éhezett egy kisfiú az árvaházban, az élete komoly veszélyben volt, mikor a segítség megérkezett.

Bulgáriában élt egy árvaházban az a kisfiú, aki 7 éves korában ugyanannyit nyomott, mint újszülött korában: 3500 grammot. A kis Ryan mind végig éhezett, ám Priscilla Morse és férje segítségével az élete megváltozott.

Ryan Morse 7 évesen is még csak 3500 grammot nyomott Forrás: Facebook/Priscilla Morse

A nő egy képet látott meg a gyermekről a neten, és azonnal elszorult a szíve. Elhatározta, hogy örökbe fogadja. A legkorábbi géppel odaepült, ám mikor először megpillantotta Ryant, sokkot kapott.

Ryan szobájába lépve az első gondolatom az volt, hogy ez a kisfiú meg fog halni, mire aláírom a papírokat" – vallotta be a Mirrornak.

Hazatérve Nashville-be az első útjuk egy kórházhoz vezetett, ahol

az orvosok is elfacsarodott szívvel, könnyes szemmel nézték

a csont sovány, aprócska testet.

Priscilla Morse azonnal tudta, hogy segítenie kell a kisfiún Forrás: Facebook/Priscilla Morse

A szakvélemény szerint csodával határos, hogy a kicsi egyáltalán életben van ennyi év éhezés után. Olyan elváltozásokat, betegségeket is diagnosztizáltak a gyereknél, amelyek a kóros soványságtól függetlenül is megjelentek volna, így Ryanre kemény időszak vár.

Azóta már 15 kilót szedett fel, és kezd beilleszkedni a környezetébe. Szerető családban él, ahol a házaspár vérszerinti gyermekei is úgy szeretik, mintha mindig is közöttük élt volna. Az állapota folyamatosan javul, egyre jobban érzi magát.

Ryan azóta már jól van Forrás: Facebook/Priscilla Morse

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.