Molnár Anikónak komoly pánikrohama volt

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
betegség pánikroham Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer nyilatkozott már arról Molnár Anikó, hogy komoly pánikbetegséggel küzdött. Úgy tűnt, már túl van rajta, nemrég mégis egy súlyos rohammal kellett megküzdenie.

Hosszú ideje küzd pánikbetegségével Molnár Anikó, még gyógyszereket is szedett, mert úgy érezte magát biztonságban. Pszichiáterhez is járt, mert mindenképpen el akarta kerülni az újabb rohamokat, de úgy tűnik, hiába tett meg mindent.

Molnár Anikó még mindig küzd pánikbetegségével Forrás: Facebook/Molnár Anikó

Még egy indiai férfi is segített rajta, és Anikó akkor komolyan úgy érezte, végre nem kell félni és szorongania a jövőtől és attól, mi lesz a sorsa. Ezek ellenére sajnos nem sikerült teljesen felülkerekednie betegségén. Molnár Anikó Facebook-oldalán tudatta ismerőseit és rajongóit arról, hogy nemrég egy újabb, igen komoly rohamot kellett átvészelnie. "Egy éjszakai mentés utáni egy kis

pánikroham, soha nem tapasztalt pulzusszámmal, felbecsülhetetlen.

Mit nem adnék azért, ha egy életre elfelejthetném már ezt" - írta Anikó, akit próbáltak nyugtatni ismerősei. A kommentekből kiderült, sokan szenvednek ettől a betegségtől.

Béres Alexandra kisebbik lánya betegségeiről beszélthttp://www.life.hu/drlife/20161209-beres-alexandra-kisebbik-lanya-sokat-betegeskedett.htmlKét gyönyörű kislány édesanyja, feleség és persze fitneszedző is Béres Alexandra, akit két gyermeke minden álmatlan éjszakáért kárpótol, amikből bőven kijutott. Kisebbik lánya ugyanis sok fejfájást és aggodalmat okozott a szüleinek! Dr. LifeOrigoMűtét vár Tóth Gabi édesanyjára: protézist ültetnek behttp://www.life.hu/drlife/20161209-toth-gabi-edesanyjara-komoly-mutet-var.htmlTóth Gabi mindent megtesz azért, hogy édesanyja, a legnagyobb kritikusa még sokáig beleszólhasson a dolgaiba. Komoly műtét vár ugyanis az anyukájára, az énekesnő pedig mindent elkövet, hogy segítsen neki. Megkereste a legjobb orvost, és ahogy csak tudja, támogatja őt. Dr. Life--Elképesztő tempóban gyógyul Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20161209-kulka-janos-szelsebesen-gyogyul-a-betegsegebol.htmlKulka Jánosról mostanában keveset hallani, de szerencsére terapeutája csepegtetett némi nformációt a híres színész állapotával kapcsolatban. Dr. Life--2 év után sikerült szétválasztani a sziámi ikrekethttp://www.life.hu/drlife/20161208-sikerult-a-sziami-ikrek-szetvalaszto-mutetje-2-ev-utan.htmlVeszélyes volt a sziámi ikerpár, Eva és Erika Sandoval szétválasztó műtétje, ugyanis komoly szervi érintettséggel is számolniuk kellett az orvosoknak. Dr. Life--Súlyos beteg a fiatal zenész, Berezvai Marcell http://www.life.hu/drlife/20161208-sulyos-beteg-a-fiatal-zenesz-berezvai-marcell.htmlDaganatos a Kalef együttes gitárosa, Berezvai Marcell. A zenész első műtétje sajnos nem sikerült, most újra lenne szüksége, ám a gyógyuláshoz nem kevés anyagi támogatás kellene. Dr. LifeOrigoSzexuális felvilágosítás Norvégiában és itthon: mi a jobb módszer?http://www.life.hu/drlife/20161208-szexualis-felvilagositas-norvegiaban-es-magyarorszagon-melyik-a-jobb-modszer.htmlNéhány nappal ezelőtt fedezte fel magának a magyar internet azokat a prűdséget és álszemérmet abszolút nélkülöző felvilágosító kisfilmeket, amelyeket az NRK norvég közszolgálati televízió készített szexuális felvilágosítás céljára. De hogyan zajlik ma itthon a felvilágosítás? Vajon a magyar vagy a norvég módszer a célravezetőbb a szakértő véleménye szerint? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.