Szűcs Judith a változókorról mesélt: óriási tragédiaként élte meg

Forrás: FEM3 -
gyógyszer változókor Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő életében eljön a változókor, de sokan nem élik meg nagy traumaként. Szűcs Judithot azonban meglepetésként érte, és egész egyszerűen úgy érezte, hogy így nem tudna leélni egy egész életet. 

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érte Szűcs Judithot a változókor. Minden nő életében eljön, és sokan nem élik meg hatalmas traumaként, de az énekesnőre váratlanul csapott le, és nem tudott rá felkészülni. Negyvenéves korában kezdődött minden, amikor a válása és édesanyja betegsége miatt borzalmasan stresszes időszakot élt át, ezek mellett még testének átalakulásával is meg kellett barátkoznia.

Szűcs Judit tragédiaként élte meg a változókort Forrás: FEM3

"Mindenem olyan vizes lett, hogy szó szerint lelapult a hajam. És elgondolkoztam, hogy a többieknek nincs semmi bajuk? Mi ez? Mi lehet velem?

Ha így kell végigélnem egy egész életet, akkor azt mondtam, hogy én ezt nem vállalom be.

Gyorsan felhívtam a nőgyógyászomat" – mondta a Szűcs Judith egy életmódcsatorna reggeli műsorában. Azonnal kivizsgálták az énekesnőt, és rögtön kiderült, hogy miről van szó. Egyből gyógyszert kezdett szedni, ami segített is rajta. "Maximálisan ugyanolyan nőnek érzem magam, mint előtte, mintha semmi nem történt volna, csak én erről nem tudok leszokni" – vallotta be Szűcs Judith, aki azóta is szedi a gyógyszereket, és nemrég az örök fiatalság titkát is elárulta.

Halász Gábor őszintén mesél a betegségérőlhttp://www.life.hu/drlife/20161209-agyverzest-kapott-halasz-gabor-sorozatszinesz.htmlHalász Gábor részletesen beszámolt arról, hogy miként változtatta meg életét az auguszusban kapott agyvérzése. Dr. Life--Rosszul lett Mosolyka - Az életéért küzdötthttp://www.life.hu/drlife/20161209-rosszul-lett-mosolyka.htmlAz önmagát boldogságkutatónak valló kerekesszékes lány, Mosolyka a Facebookjára posztolta ki, hogy a minap éjszaka minden lélegzetvételnyi levegőért meg kellett küzdenieDr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMolnár Anikónak komoly pánikrohama volthttp://www.life.hu/drlife/20161209-molnar-anikonak-panikrohama-volt.htmlNem egyszer nyilatkozott már arról Molnár Anikó, hogy komoly pánikbetegséggel küzdött. Úgy tűnt, már túl van rajta, nemrég mégis egy súlyos rohammal kellett megküzdenie. Dr. Life--Pajzsmirigy problémával küzd Gigi Hadidhttp://www.life.hu/drlife/20161209-pajzsmirigy-problemaval-kuzd-gigi-hadid-modell.htmlA gyönyörű Gigi Hadid nemrég mesélt arról, hogy bizony az ő élete sem fenékig tejfel: komoly betegséggel kell megküzdenie. Dr. Life--Béres Alexandra kisebbik lánya betegségeiről beszélthttp://www.life.hu/drlife/20161209-beres-alexandra-kisebbik-lanya-sokat-betegeskedett.htmlKét gyönyörű kislány édesanyja, feleség és persze fitneszedző is Béres Alexandra, akit két gyermeke minden álmatlan éjszakáért kárpótol, amikből bőven kijutott. Kisebbik lánya ugyanis sok fejfájást és aggodalmat okozott a szüleinek! Dr. LifeOrigoMűtét vár Tóth Gabi édesanyjára: protézist ültetnek behttp://www.life.hu/drlife/20161209-toth-gabi-edesanyjara-komoly-mutet-var.htmlTóth Gabi mindent megtesz azért, hogy édesanyja, a legnagyobb kritikusa még sokáig beleszólhasson a dolgaiba. Komoly műtét vár ugyanis az anyukájára, az énekesnő pedig mindent elkövet, hogy segítsen neki. Megkereste a legjobb orvost, és ahogy csak tudja, támogatja őt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.