Begyógyszerezve balesetezett Győzike

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
gyógyszer Gáspár Győző Győzike autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző évek óta gyógyszereken él, és egyszerűen képtelen abbahagyni. Rengeteg problémát okoz ez az életében, nemrég még balesetet is szenvedett a szerek miatt, mégsem áll le, mert nem bír.

"Nem teszem le, nem bírom letenni" – vallotta be Gáspár Győző, aki évek óta pánikbetegségben szenved. Gyógyszert szed rá, anélkül már nem is tud létezni. Mindennap alig várja, hogy bevegye a napi adagját, pedig sok problémát okoz neki a szer. Nem lát normálisan, és szédül is tőle, de más nem segít rajta.

Begyógyszerezve balesetezett Győzike Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sajnos ez elég sok problémát okoz otthon is, mikor kiborulok. Tegnap egy kicsit túladagoltam magam megint gyógyszerrel. Nincs olyan szer Magyarországon, ami a pánikbetegségen segítene" – panaszolta Győzike, aki a BeleValó műsorvezetőjeként sok időt tölt külön a családjától. Mivel sok gyógyszert szed, ezért inkább Budapesten marad, mert veszélyes lenne vezetnie.

"Egyáltalán nem lenne szabad vezetni, volt is egy balesetem két hete vasárnap.

Titokban tartottam. Kijöttem a Való Világból, mentem hazafelé, és szóltam a főnökségnek, hogy baj van, beleszaladtam a Lágymányosi hídba"vallotta be az Esti Frizbiben az egykori valóságshow-sztár, aki azt is elárulta, nem lát jól a gyógyszerektől. Ilyenkor a telefont sem veszi fel, Bea asszony pedig féltékenykedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.