agyhártyagyulladás botox Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas migrénnel küzdött a fiatal nő, Victoria Miller. Ezerféle gyógymódot kipróbált korábban, ám végül - meglepő módon - a botox segített rajta. 

A 30 éves Victoria Millernek ugyan elmúlt az agyhártyagyulladása, ám ezt sokkoló dolog követte:

állandóan fájt a feje, ami miatt a munkából is kimaradt. Sokszor annyira rosszul volt, hogy ki sem tudott kelni az ágyából.

Elkeseredettségében körülbelül 35 féle gyógyszert próbált már, ám egyik sem segített. Januárban azonban úgy döntött, kipróbálja a botoxot, és több sorozatban kapott injekciókat. Összesen 200 szúrást kapott, ami végül életmentőnek bizonyult, ugyanis a botoxkezelésektől - hihetetlen módon - elmúlt a fejfájása.

"A fejfájásom borzalmas volt, eszméletlen fájdalmakat éltem át, úgy éreztem, képtelen vagyok így tovább élni. Életmentő volt a botox, most pedig már félek, mi lesz, ha abbahagyom a kezelést" - vallotta a nő, akinek a botoxtól sem múlt el teljesen minden fájdalma, de jelentősen enyhültek a tünetek. A brit szabályozó testület egyébként 2010 óta engedélyezi a botoxszal való gyógyítást: egy ilyen eljárás 10 percig tart, és a fej hátsó részébe, a fülek környékére fecskendezik be a szert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.