Michael Bublé rákos kisfia otthon ünnepelheti a karácsonyt

Forrás: Instagram/Michael Buble -
Michael Bublé karácsony rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas hír törte teljesen össze Michael Bublét, és feleségét. Nemrég kiderült, hogy 3 éves, vidám, életerős kisfiuk rákos. A gyermek kezeléseit a diagnózis után rögtön elkezdték, és szerencsére az első szakasza már le is zárult. A 3 éves kisfiú így otthon töltheti a karácsonyt.

Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatna a kanadai énekes és felesége. A rákos kisfiuknak szerencsére nem kell a hideg, zord kórházban töltenie a karácsonyt! Otthon ünnepelhet kistestvérével és szüleivel együtt. Michael Bublé 3 éves kisfia, Noah ugyanis májrákkal küzd, mindez valamivel több mint egy hónapja derült ki.

Otthon karácsonyozhat Michael Bublé 3 éves kisfia Forrás: Instagram/Michael Buble

A szülei természetesen mindent félredobtak azért, hogy segítsenek a gyermeküknek, addig egyikük sem folytatja a munkáját, amíg a kisfiuk meg nem gyógyul. Szerencsére erre minden esély megvan, hiszen idejében felfedezték a betegséget, és rögtön megkezdték a kemoterápiás kezelést is. Annak érdekében, hogy ne kelljen sokat utaznia, ezúttal a rokonság érkezik a családhoz karácsonyra az eddigi évek hagyományaival ellentétben - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.