Afganisztán végtag amputáció katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Peck hosszú évek óta először érinthette meg a kedvesét, méghozzá egy jól sikerült műtétnek köszönhetően. 

A 31 éves egykori tengerészgyalogos őrmester egy bevetésen vesztette el a karjait még Afganisztánban. A hat éve, mióta a baleset történt alig mozdult ki otthonról, sőt nem is gondolta, hogy valaha javul majd a helyzete. Most viszont egy műtétsorozat segítségével új kezeket kapott - írja a Daily Mail.

John egy halott fiú végtagjait kapta meg. "Imádtam őket már az első pillanatban. Alig várom, hogy megfoghassam a menyasszonyom kezét. Nem is tudom, mit mondhatnék a donor családjának: örökké hálás leszek" - mondta a fiú, miután végetért a 14 órás műtét.

Felépült a tóba esett fiú, aki negyven percig volt a víz alatthttp://www.life.hu/drlife/20161218-felepult-a-toba-esett-fiu-aki-negyven-percet-toltott-a-viz-alatt.htmlIsmét egészséges, és iskolába járhat az a 13 éves afgán fiú, aki júniusban egy burgenlandi tóba ugrott. Majdnem háromnegyed órát töltött víz alatt, de túlélte a balesetet – közölte az osztrák média vasárnap. Dr. Life--Nótár Maryt gyógyszerekkel kezelik: "Teljesen összeomlottam"http://www.life.hu/drlife/20161217-notar-mary-mely-pontra-kerult.htmlNehéz időszakon van túl Nótár Mary. Az énekesnőt a vetélése nagyon megviselte, és az ezt követő rágalomhadjáratok sem tettek jót az állapotának: orvosi segítséggel és gyógyszerekkel próbál rendbejönni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huKarácsonyi depresszió és öngyilkosság: mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/drlife/20161214-tobben-lesznek-ongyilkosok-karacsonykor-es-az-unnepek-alatt-igaz-vagy-sem.htmlElterjedt nézet, hogy az ünnepi időszakban sokkal többen vetnek önkezükkel véget az életüknek, mint az év bármelyik másik részében. Vajon igaz ez az állítás? Valóban az év legvarázslatosabb hónapja a legszomorúbb is egyben? Dr. Life--Esztergályos Cecília bánja, hogy nincs gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20161215-esztergalyos-cecilianak-nem-lehetett-gyereke.htmlEsztergályos Cecíliára pillantva egy energiával teli, csinos és mindig vidám színésznő jut az eszünkbe. Pedig neki is vannak sötét foltok az életében: eltitkolt betegségéről és a gyermektelenség okairól is mesélt. Dr. Life--Karácsonykor jelentkező nyavalyák, amelyeket idén kikerülhetszhttp://www.life.hu/drlife/20161213-karacsonykor-jelentkezo-megbetegedesek-igy-kerulheted-ki-oket.htmlA december egyet jelent az ünnepekre való készülődéssel, a (jobb esetben) havas tájjal, a karácsonyi vásárok forgatagával és illatával, a koccintásokkal, a finom vacsorákkal és potya sütikkel – és az ezzel együtt jelentkező meghűléssel, gyomorrontással és a céges partik után jelentkező macskajajjal. Tippjeink segítségével elejét veheted mindezeknek, hogy csak a szép pillanatok maradjanak meg az év legvarázslatosabb hónapjából. Dr. LifeOrigoSúlyos agyhártyagyulladás miatt kezelnek újabb fiatalt az intenzívenhttp://www.life.hu/drlife/20161213-agyhartyagyulladas-miatt-ujabb-fiatal-kerult-intenzivre.htmlIntenzív osztályra került az a fiatal, akit súlyos agyhártyagyulladás miatt szállították kórházba. A 20 éves fiú állapota nagyon kritikus, egyelőre azt sem tudni, hogy életben marad-e. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.