Szívinfraktust kapott Carrie Fisher

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Star Wars Carrie Fisher szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni.

A Star Wars filmek Leia hercegnője leszállás előtt negyed órával lett rosszul. Egy, a gépen utazó egészségügyi szakember élesztette újra a színésznőt, körülbelül 15 percig küzdöttek az életéért, mire a szíve újra verni kezdett.

Carrie Fisher Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris


A TMZ azt írja, a reptéri rendőrség megerősítette, hogy valakit valóban elsősegélyben kellett részesíteni a repülőút allatt, de nem nevezték meg a beteget. Landolás után a 60 éves színésznőt kórházba szállítótták, az állapota kritikus.

Fisher új könyvének bemutatója miatt volt úton, a The Princess Diarist november 22-én jelent meg.

Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik:
"Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil az állapota. Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól" - fogalmazott.

Todd Fisher nem osztott meg további részleteket testvére állapotáról, hiszen - mint mondta - ő sem tud sokkal többet másoknál. Megjegyezte azt is, hogy nagyrészt találgatások azok a jelentések, amelyek Carrie Fisher kórházba kerülésének körülményeiről szólnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.