Koponya nélkül, vakon született egy csecsemő

Forrás: -- -
Vakság beteg gyermek koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy milyen születési rendellenességek léteznek a világon. Sok borzalommal találkoztunk már, de ez a thaiföldi gyermek, aki koponya nélkül jött a világra, talán a elgsúlyosabb eset. 

Thaiföldön, Sayaburiban látott napvilágot az a kisgyermek, aki koponya nélkül született, ráadásul még vaksággal is küzd. A koponya hiánya miatt a feje, illetve az arca olyan speciális alakzattal rendelkezik, hogy még a táplálása is komoly akadályokba ütközik. Kizárólag csöveken keresztül, folyékony állagú ételt tudnak adni a kicsi számára.

Koponya nélkül, vakon született egy csecsemő Thaiföldön
Képünk illusztráció Forrás: --

A 8 hónapos csecsemő esete futótűzként terjed az interneten, és egyre többen fogtak már össze, hogy segítsenek a babán és szülein.

Nurafaiha orvosi kezelései pénzbe kerülnek, ám a családban még 4 gyermek van, akik iskolába járnak, így számukra is meg kell vásárolni a szükséges dolgokat. A család azonban csak egy fizetésből él, így minden segítségnek nagyon örülnek - írta meg a DailyMail.

Eddig nagyjából 1,5 millió forintnak megfelelő összeget tudtak összegyűjteni a család számára, amire szükség is lesz, hiszen a kis Nurafaiha előtt még rengeteg műtét áll.

A róla készült képeket itt tudod megnézni.

Magyar sztárok, akik súlyos betegségekkel küzdöttek meg idénhttp://www.life.hu/drlife/20161220-magyar-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdottek-meg-2016-ban.htmlA különféle megbetegedések nem tesznek különbséget híres és kevésbé ismert emberek között. Most összegyűjtöttük azokat a hazai színészeket és énekeseket, akiknek 2016 sajnos nem sok jót hozott az egészségük terén. Dr. Life--Szorongás - Mit tehetsz ellene? Hogyan kezeld?http://www.life.hu/drlife/20161220-mit-tehetsz-szorongas-ellen.htmlValamilyen indokolatlan félelem, ami a bőröd alá kúszik, nem hagy nyugodni, idegessé, feszültté tesz – valahogy így lehet leírni a szorongás érzését, ami a statisztikai adatok szerint a világ népessége 25%-ának életében legalább egyszer előfordul, és főképp a nőknél jelentkezik. Győzd le módszereink segítségével! Dr. Life--Az életéért küzd a gyönyörű magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/drlife/20161227-az-eleteert-kuzd-a-gyonyoru-magyar-modell-magosi-viki.htmlKarácsony után újra kórházba kell vonulnia Magosi Vikinek. A gyönyörű modell leukémiás. Dr. LifeOrigoBetegségéről vallot Csákányi Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20161227-betegsegerol-vallot-csakanyi-eszter-terdprotezist-kapott.htmlA Kossuth-díjas színésznő a Hír TV-n, Veiszer Alinda műsorában vallott a mögötte álló nehéz időszakról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoTovább él az, aki 25 éves kor felett vállal gyereket?http://www.life.hu/drlife/20161221-hosszabb-ideig-elnek-azok-a-nok-akik-25-eves-kor-felett-szulnek.htmlÉrdekes összefüggést állapítottak meg a szülés és a magasabb életkor között a Kaliforniai Egyetem San Diegó-i Egészségügyi Iskolájában. A vizsgálat szerint azok a nők, akik 25 évesen vagy afelett szülték meg első gyermeküket, nagyobb eséllyel élték meg a 90. évüket. De mi lehet az oka? Dr. LifeThinkstockHírességek, akikről idén derült ki, hogy súlyos betegekhttp://www.life.hu/drlife/20161206-hiressegek-akikrol-iden-derult-ki-hogy-sulyos-betegek.htmlHiába szépek és gazdagok, a betegségek a legnagyobb sztárokat sem kerülik el. Most összegyűjtöttük azokat a világszerte ismert celebeket, akiknek sajnos nem sok jót hozott 2016 az egészségi állapotukat illetően. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.