Elektrosokk terápiával kezelik Phil Collinst

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
betegség Phil Collins gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres Grammy-díjas énekes elárulta, miért van szüksége elektrosokk terápiára. 

A híres énekes, zeneszerző egy mindent elsöprő koncertsorozattal szeretne visszatérni a színpadra, de előtte még rendbe kell tennie a gerincbetegségét. Amíg nem érzi magát 100%-osnak, addig nem akar belevágni egy ilyen kaliberű programba.

Elektrosokk terápiát fog kapni annak érdekében, hogy leküzdje a nyak-, kar- és gerincproblémáit. A fájdalmas kezelés során elektromos áramot vezetnek az emberi testbe, ami bizarrnak hangzik, de az orvosok szerint hatásos. Emellett napi 2 órát tölt konditeremben a 65 éves sztár, hogy ezzel is erősítse testét és szellemét egyaránt.

Phil Collins koncertezni szeretne, ezért lelkesen gyógyítja magát Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

"Volt egy hátműtétem, ami jól sikerült, de azt követően a jobb lábam zsibbadni kezdett, ami idegrendszeri károsodásra utalt. Ez pedig lassan gyógyul, hiszen a hátunk és a lábunk között viszonylag hosszú idegpálya szakasz húzódik. Nem vagyok valami magas, de nagyjából heti 1 mm az a mennyiség, amivel számolni lehet" - nyilatkozta a DailyMailnek Phil Collins.

Nem érzi a hideget a magyar férfi: -20 fokig pólóban járhttp://www.life.hu/drlife/20170102-volecz-imre-nem-erzi-a-hideget-minusz-20-fogik.htmlNeki nem kell téli ruhatárra költenie, ugyanis Volecz Imre -20 fokig egyáltalán nem is érzi a hideget. Télen rendszerint pólóban és rövidnadrágban jár, ami miatt sokan azt hiszik: feltűnési viszketegsége van.Dr. Life--Hátfájdalom? Nem is gondolnád, mire vezethető visszahttp://www.life.hu/drlife/20161230-a-hatfajdalom-az-evolucios-fejlodes-hibaja.htmlAmerikai és brit kutatók 300 csontminta vizsgálata alapján jöttek rá arra, miért fordulnak olyan sokan orvoshoz csípő-, illetve vállfájdalom miatt. Dr. LifeThinkstockRendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--Minden, amit a másnaposságról tudni akartálhttp://www.life.hu/drlife/20161229-a-masnapossagrol-minden-amit-tudni-akartal.htmlTalán nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy szilveszter másnapján, újév reggelén sokan tesznek még plusz egy fogadalmat – az ivási szokásaikat illetően. Bizony, a pezsgőtől jókedvű este másnap is érezteti a hatását, és a macskajaj csak keveseket kerül el ilyenkor. Íme, néhány olyan érdekesség a másnaposságról, amit valószínűleg még sosem hallottál. Dr. LifeThinkstockNyertes Zsuzsa: "Az alkoholt és a cigarettát vissza kellene fognom"http://www.life.hu/drlife/20170101-nyertes-zsuzsa-surgosen-le-kell-tennem-az-alkoholt-es-a-cigit.htmlKáros szenvedélyei, leginkább a dohányzás, nyomasztják az 58 éves Nyertes Zsuzsát.Dr. Life--II. Erzsébet beteg - Olyat tett, amit 30 éve sohahttp://www.life.hu/drlife/20170101-nem-volt-ott-ii-erzsebet-brit-uralkodo-a-kiralyi-csalad-ujevi-templomlatogatasan.htmlNem vett részt II. Erzsébet a királyi család újévi templomlátogatásán, ugyanis még karácsony előtt megfázott és azóta sincs jól.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.