30 éves pattanást nyomtak ki egy férfi hátából – Elképesztő videó

Forrás: Youtube -
eltávolítás gyulladás pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi 30 évig élt együtt az óriási pattanással a hátán. Most azonban rávette magát az eltávolíttatására, nem semmi, mit szedtek ki belőle. 

Történelmi pillanat volt, amikor a kanadai férfi végre elhatározta magát. Harminc év után engedte, hogy eltávolítsák a hátáról azt a pattanást, ami már vélhetőleg bőven túl volt számtalan gyulladáson, gennyesedésen, és némileg el is fertőződött.

Az esetről videó is készült. A látvány önmagáért beszél, szavakkal nem leírható. Hiába nyomták az óriási kelést, egyszerűen nem akart elfogyni belőle a váladék. Úgy nézett ki, mint egy vulkánkitörés – írta meg a DailyMail.

Vélhetőleg bőven túl volt számtalan gyulladáson, gennyesedésen, és némileg el is fertőződött Forrás: Youtube

A férfi körül állók egy emberként ujjongtak, amikor végre kiürült a pattanás, így véget ért a férfi kínzása is. A kinyomott kelés helyén egész nagy lyuk keletkezett.

Korábban már arról is készült videó, amikor egy 20 éves mitesszert távolítottak el egy férfi nyakából.

Susan Sarandon unokája közel volt az életveszélyhezhttp://www.life.hu/drlife/20170103-susan-sarandon-unokaja-fejserulest-szenvedett.htmlA híres színésznő unokája egy baleset következtében fejsérülést szenvedett; majdnem komoly baj lett belőle, de a szerencsére végül nem lettek maradandó sérülései. Dr. Life--Balesetet szenvedett a népszerű Youtube-sztárhttp://www.life.hu/drlife/20170102-eltorott-mindket-laba-a-fiatal-youtuber-ferfinak.htmlAz elhibázott ugrás miatt majdnem életét vesztette a fiatal férfi, bár így is kétséges, hogy fog-e tudni még normálisan járni a jövőben. Dr. LifeOrigoLefújták az előadást egy budapesti színházban - Mentőt kellett hívni a fiatal színészhezhttp://www.life.hu/drlife/20170102-lefujtak-egy-eloadast-a-budapesti-szinhazban-mentot-kellett-hivni-varga-adam-szineszhez.htmlElmaradt az előadás a budapesti Újszínházban, mert mentőt kellett hívni Varga Ádámhoz, az Énekes madár című darab fiatal színészéhez. Dr. LifeOrigoBódi Sylvit ledöntötte az influenzahttp://www.life.hu/drlife/20170102-bodi-sylvi-agynak-dolt.htmlBódi Sylvi nagyon sportos és egészséges életet él, ritkán dönti le a lábáról egy megbetegedés. Az influenza viszont most őt sem kerülte el. Dr. LifeOrigoRendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--II. Erzsébet beteg - Olyat tett, amit 30 éve sohahttp://www.life.hu/drlife/20170101-nem-volt-ott-ii-erzsebet-brit-uralkodo-a-kiralyi-csalad-ujevi-templomlatogatasan.htmlNem vett részt II. Erzsébet a királyi család újévi templomlátogatásán, ugyanis még karácsony előtt megfázott és azóta sincs jól.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.