Zsírleszívás közben veszítette életét a gyönyörű modell

Forrás: AFP/SPL -
zsírleszívás halál szívroham Melanie Montenegro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnénk, hogy egy zsírleszívás már olyan rutinműtét, amely során senkinek nem eshet bántódása. Az élet mégis bebizonyította, hogy nem lehetünk minden komplikációra felkészülve. 

Melanie Montenegro híres modell, azért utazott Ecuadórba, hogy egy zsírleszíváson vegyen részt. A 22 éves youtube- sztár már régóta készült erre az alkalomra, mert már csak ez választotta el attól, hogy elérje a számára tökéletes alakot.

Zsírleszívás közben halt meg egy híres modell
Képünk illusztráció Forrás: AFP/SPL

Ám sajnos a rutinbeavatkozásnak titulált műtét közben a lány életét vesztette. A halál oka hirtelen szívroham volt, de ezt nem a műtétet végző orvos közölte a rokonokkal, hiszen

a plasztikai sebész annyira megijedt, hogy elmenekült a helyszínről.

A modell édesapja azt állítja, hogy azért történhetett ez meg, mert a kórház olcsón reklámozta a rossz minőségű szolgáltatásukat, míg az intézmény azzal védekezik, hogy a lány nem számolt be egy bizonyos gyógyszerallergiájáról, ez okozta a tragédiát. - írta meg a DailyMail.

Természetesen a hirtelen olajralépő orvos ellen eljárást indítottak, ám egyelőre még nem találták meg. Melanie szerettei és barátai a közösségi oldalon keresik az orvost. Ami még szomorú ebben a történetben, hogy a 22 éves szépségnek van egy 3 éves kislánya, aki most anya nélkül maradt.

Bódi Sylvi: "Két nap alatt túl voltam a nehezén" http://www.life.hu/drlife/20170104-bodi-sylvi-meggyogyult-ettol-lett-jobban-a-csodaszep-az-egykori-playmate.htmlAz egykori playmate nem szeret gyógyszert szedni, így egy teljesen más módszert választott arra, hogy kigyógyítsa magát az influenzából. Dr. Life--Szervdonornak ajánlotta fel életképtelen kislányát: ezért szülte meghttp://www.life.hu/drlife/20170104-eletkeptelen-kislanyat-megszulte-hogy-szervdonor-legyen.htmlVárandósságának második trimeszterétől fogva tudta Abbey Ahern, hogy gyermeke életképtelen lesz. A 34 éves anya mégis úgy döntött, hogy kihordja és megszüli gyermekét: fel akarta ajánlani a kicsi szerveit, hogy másokon segítsen. Dr. LifeOrigoÚj év, új élet: 5 film az újrakezdésrőlhttp://www.life.hu/drlife/20170102-motivalo-filmek-az-ujrakezdesrol.htmlIsmét véget ért egy év, és valószínűleg ismét sokak száját hagyta el valamilyen újévi fogadalom, hogy idén valamit – avagy mindent – egészen másképp csinálnak majd. Ha változtatnál, kezdd el még ma! Íme, öt film, amelyek biztosan motiváló erővel hatnak majd rád. Dr. LifeOrigoFogmosás közben bénult le a 22 éves nő arcahttp://www.life.hu/drlife/20170103-egyik-pillanatrol-a-masikra-lebenult-egy-22-eves-no.htmlChloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigoBorzalmas hírt kapott szülése előtt a kismama - Nem a babával volt bajhttp://www.life.hu/drlife/20170103-szules-elott-tudta-meg-az-edesanya-hogy-rakos.htmlAz édesanya két órával a szülés előtt tudta meg, hogy súlyos rákos megbetegedése van, amit meg kell műteni. Dr. LifeOrigo30 éves pattanást nyomtak ki egy férfi hátából – Elképesztő videóhttp://www.life.hu/drlife/20170103-30-ev-utan-nyomtak-ki-egy-orias-pattanast.htmlA férfi 30 évig élt együtt az óriási pattanással a hátán. Most azonban rávette magát az eltávolíttatására, nem semmi, mit szedtek ki belőle. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.