Megcsináltatta fenekét a Ken baba hasonmás - Így néz ki!

Forrás: NORTHFOTO/© Rodrigo Alves / SWNS/Rodrigo Alves / Swns -
műtét plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostmár gyakorlatilag nincs is olyan testrésze a férfinak, ami természetes lenne. A műanyag pasinak már a feneke is tökéletesre lett szabva. Neked tetszik?

Rodrigo Alves rengeteg kezelésen esett át. Átszabták a hajkoronáját, hogy formája és sűrűsége is olyan legyen, mint Barbie párjának, Kennek. Botoxot töltetett az arcába, és megműttette az orrát és az állakpcsát is.

Rodrigo Alves, az élő Ken baba a fenekét is megműttette Forrás: NORTHFOTO/© Rodrigo Alves / SWNS/Rodrigo Alves / Swns

Implantátumot rakatott a felkarjába, a mellkasába, és a hasába is. Ezzel sikerült elérni a kisportolt férfi hatását. Ezt követően megműttette a combjait és a vádliait is. Amikor már azt hittük volna, hogy véget ért az átszabás, akkor jött a fenék kerekítő műtét. Ám egyszer egy fertőzés következtében lebénultak a végtagjai.

Rodrigo Alvesnek már a feneke is olyan, mint Ken babának Forrás: NORTHFOTO/© Rodrigo Alves / SWNS/Rodrigo Alves / Swns

Most úgy fest a hátsója, mint egy szabályos gömb. Reméljük, hogy elégedett az eredménnyel, ha már ilyen elképesztő összeget költött a megjelenésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.