Agárdy Gábor özvegye az intenzív osztályra került: szívinfarktust kapott

Forrás: Thinkstock -
intenzív osztály Agárdy Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul lett rosszul a család autójában Agárdy Gábor özvegye. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a 85 éves Rácz Boriska nem akkor lett rosszul, amikor hazaért, mert akkor már nem tudott volna segítséget hívni.

Váratlanul lett rosszul a színészóriás Agárdy Gábor özvegye. Éppen szenteste történt a tragédia, ám szerencséje is van a 85 éves asszonynak. Rácz Boriska akkor lett rosszul, amikor rokonai hazafelé szállították. Még az autóban érte a szívinfarktus, így tudtak neki segíteni. Ha pár perccel később jön a rosszullét, egyedül, az otthonában, akkor valószínűleg egyedül nem tudott volna segítséget hívni.

Intenzív osztályon ápolták Agárdy Gábor özvegyét - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Rögtön kórházba szállították Agárdy özvegyét, sokáig az intenzív osztályon ápolták. Ugyan onnan már kikerült, de haza még nem térhetett. "Most már jól vagyok, tudok sétálni a kórház folyosóján. Nagyon rendesek velem, szeretek itt lenni. Egy darabig még a kórház vendégszeretetét fogom élvezni"mondta a Borsnak az özvegy. Hozzátette, milyen szerencsésnek érzi magát.

"A Jóisten velem volt szenteste, mert nem egyedül az otthonomban kaptam szívinfarktust,

hanem amikor a rokonok vittek haza. Útközben jött a rosszullét. Felvittek a lakásomba, és azonnal jött a mentő. Bevittek a Kardiológiai Intézetbe, ahol majdnem egy hétig az intenzív osztályon feküdtem" – mondta, és hozzátette, nagyon hálás a barátoknak, családnak és a kórház dolgozóinak, amiért ilyen szeretettel bánnak vele

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.