Badár Sándor döbbenetes vallomása: a klinikai halálból tért vissza

klinikai halál Badár Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Badár Sándor nem sokszor mesél a magánéletéről, most azonban életének egy tragédiáját mégis megosztotta a nagyérdeművel: megjárta a klinikai halál állapotát! Az orvosok 10 órán át küzdöttek az életéért. 

Badár Sándor különleges humora és érdekes történetei mindig mosolyt csalnak az emberek arcára. A tragédiákról azonban keveset beszél, pedig abból is kijutott a színésznek. Lovász László Lakástalkshow című műsorában azonban elmondta, mi volt élete egyik legdöbbenetesebb élménye. A humorista már tudja, milyen a klinikai halál, valaki ugyanis rátámadt egy baltával.

Badár Sándor megjárta a klinikai halált Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt.

Én ott effektíve meghaltam,

volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból.

Aki ilyet nem élt át, az nem is tudja, miről beszélek és nem is fogja megérteni soha.

Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el" – fejtette ki Badár Sándor. Azt is elárulta, hogy érezte a lelki támogatást attól függetlenül, hogy sokáig tudattalan állapotban létezett. "Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jóbarátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok" - mondta a humorista.

„A hírességekkel másképp kell bánni" – exkluzív interjú Marisa Peer-relhttp://www.life.hu/drlife/20170113-marisa-peer-sztarterapeuta-es-pszichologus-exkluziv-interjuja.htmlMotivációs előadó, hipnoterapeuta, viselkedéskutató és jó pár bestseller írónője – ez mind Marisa Peer egy személyben. A Tatler magazin nemrég Nagy-Britannia legjobb terapeutájának választotta meg. Nem véletlenül: több évtizednyi tapasztalata, könyvei és híresebbnél híresebb páciensei mind őt és szakmai hozzáértését igazolják. Íme, a Life.hu exkluzív interjúja a világ legismertebb terapeutájával. Dr. Life--Még az intenzíven ápolják Lerch Istvánt, a V'Moto-Rock zenészéthttp://www.life.hu/drlife/20170116-lerch-istvan-a-v-moto-rock-zenesze-meg-az-intenziven-van.htmlVáratlanul lett rosszul otthonában Lerch István, a V'Moto-Rock zenésze, azóta az intenzíven kezelik. Még most is ott van, ami miatt a rajongók nagyon aggódnak. Felesége először szólalt meg a zenész állapotáról: hisz benne, hogy a férje felépül. Dr. Life--Kossuth Zsuzsanna: a nő, aki megelőzte a saját koráthttp://www.life.hu/drlife/20170113-kossuth-zsuzsanna-kossuth-lajos-huga-az-apolo-hivatas-alapjainak-meghonositoja.htmlViszonylag keveset foglalkozik a történelem Kossuth Lajos húgával, Zsuzsannával. Pedig mind itthon, mind világviszonylatban ő volt az első, aki letette annak a hivatásnak az alapjait, amit ma ápolásnak hívunk. Idén 200 éve, hogy megszületett Kossuth Zsuzsanna. Dr. Life--Miklós Edit Faceboookon üzent, hogy jól van – Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170115-miklos-edit-nagyot-bukott-de-faceboook-on-uzent-hogy-jol-van.htmlNagyon aggódunk Miklós Editért, akinek kiderült, a térde sérült meg csúnya balesetében. Dr. Life--Friss információk: így sérült meg súlyos bukása után Miklós Edithttp://www.life.hu/drlife/20170115-miklos-edit-igy-serult-meg-sokkolo-bukasa-utana-kifordult-a-terde.htmlMiklós Edit vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen. A síelőnek kifordult a térde, de lehet, hogy nagyobb a baj... Dr. LifeOrigoMagának köszönheti? Kiderült, mitől lett beteg Szabó Zsófihttp://www.life.hu/drlife/20170114-szabo-zsofi-elarulta-mitol-lett-inzulinrezisztens.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd, amiről bátran beszél a nyilvánosság előtt. Most azt is elárulta, mi okozhatja nála a betegséget. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.