Még az intenzíven ápolják Lerch Istvánt, a V'Moto-Rock zenészét

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
V'Moto-Rock Lerch István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul lett rosszul otthonában Lerch István, a V'Moto-Rock zenésze, azóta az intenzíven kezelik. Még most is ott van, ami miatt a rajongók nagyon aggódnak. Felesége először szólalt meg a zenész állapotáról: hisz benne, hogy a férje felépül.

Súlyos állapotban került kórházba Lerch István egy hete, azóta az intenzív osztályon kezelik. Csak a család látogathatja a V'Moto-Rock zenészét, és eddig nem sokat tudtunk az állapotáról. A rajongók és távoli barátok, ismerősök nagyon aggódnak, ezért Lerch István felesége beszámolt a zenész állapotáról.

Lerch István még mindig az intenzíven van Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Még intenzív kezelésben részesül, de az állapota már stabil. Magánál van. Még nem tudják, hogy a gyógyszerek milyen formában fejtik ki a hatásukat, hiszen minden ember szervezete máshogy reagál.

Nyugtatókkal is segítenek, hogy Pista ne idegeskedjen,

ezért telefon sem lehet nála, de szerencsére tud aludni. Sokat pihen" - árulta el a Blikknek a zenész felesége. Hozzátette, az influenzajárvány miatt csak kevesen látogathatják a zenészt. Azt is elmondta, hogy ő is nehezen viseli ezt a helyzetet, hiszen semmi előjele nem volt a rosszullétnek. "Magam is igazolhatom, hogy a rosszullétnek nem volt semmilyen előjele. Sőt pompásan érezte magát. Aznap is kutyasétáltatással kezdte a reggelt, majd vendégek jöttek. Már az ebéden is túl voltunk, épp az asztal körül ülve társalogtunk, amikor hirtelen rosszul lett. Nagyon megijedtünk, és azonnal mentőt hívtunk" - mondta a feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.