Nem állhat színpadra Törőcsik Mari - Orvosai eltiltották

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színésznő Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, a Nemzeti Színház hírül adta, betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari előadásai. A színésznő azt állítja, jól van, de orvosai tanácsára nem állhat most színpadra.

"Semmi bajom nincs, virulok, mint a bazsarózsa... Az orvosaim tanácsára kellett kényszerpihenőre mennem, mert sokkal aktívabb vagyok a színpadon, mint az életben. Sokszor nem is veszem mennyi energiát és erőt belefektetek egy-egy előadásba, így az orvosok jobbnak látták, ha inkább pihenek egy kicsit. Kivizsgálásokra járok, de szerintem semmi bajom" – mondta el a Blikknek a színésznő, akit kollégái is a nézők is várnak vissza a színpadra. Hogy ez mikor következik be, nem tudni, addig elmarad két Galilei élete és egy Brand című előadás is a Nemzetiben.

Kényszerpihenőn van Törőcsik Mari Forrás: MTI/Kallos Bea
Rejtélyes betegségéről posztolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170113-kulcsar-edina-rejtelyes-betegsegerol-posztolt-az-orvosok-sem-tudjak-mi-ez.htmlA kezéről tett fel egy fotót a Facebookjára Kulcsár Edina. A szépségkirálynő azt mutatta meg követőinek, hogy miként néz ki az ujja, amikor kimegy belőle a vér, radásul ilyenkor zsibbad és fáj is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoHasplasztikai műtét vár Tóth Verára - Az énekesnő elhagyja az országothttp://www.life.hu/drlife/20170112-hasplasztikai-mutet-var-a-lefogyott-toth-verara.htmlFelszabadultabb, boldogabb megváltozott "új testében" Tóth Vera. Az énekesnő csakúgy ragyog. Dr. LifeOrigoNyertes Zsuzsa: "Az alkoholt és a cigarettát vissza kellene fognom"http://www.life.hu/drlife/20170101-nyertes-zsuzsa-surgosen-le-kell-tennem-az-alkoholt-es-a-cigit.htmlKáros szenvedélyei, leginkább a dohányzás, nyomasztják az 58 éves Nyertes Zsuzsát.Dr. Life--II. Erzsébet beteg - Olyat tett, amit 30 éve sohahttp://www.life.hu/drlife/20170101-nem-volt-ott-ii-erzsebet-brit-uralkodo-a-kiralyi-csalad-ujevi-templomlatogatasan.htmlNem vett részt II. Erzsébet a királyi család újévi templomlátogatásán, ugyanis még karácsony előtt megfázott és azóta sincs jól.Dr. LifeOrigoKoncentrálj a jó dolgokra! Az optimista nők tovább élnekhttp://www.life.hu/drlife/20161217-az-optimista-nok-tovabb-elnek-ugyanis-a-pozitiv-gondolkodasnak-komoly-ereje-van.htmlA pozitív gondolkodásnak komoly ereje van. Egy tanulmány szerint az optimista nők körében kisebb a daganatos megbetegedések és szívbetegségek előfordulása. Dr. Life--Húsevő baktérium miatt veszítette el péniszét a férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20161216-husevo-bakterium-miatt-veszitette-el-peniszet-a-ferfi-orvosi-muhiba-tortent.htmlOrvosi műhiba miatt veszítette el péniszét egy férfi. Elrontott prosztatoperációja következtében húsevő baktérium támadta meg férfiasságát, így azt el kellett távolítani. Perel. Dr. LifeThinkstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.