Rohammentő vitte kórházba Pintér Tibor szerelmét

Forrás: Facebbok /Pintér Tibor -
betegség Pintér Tibor ács beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor néhány hónapja alkot egy párt kedvesével, Ács Beatrixszal. Az ifjú szerelmesek már az összeköltözésen és a családi bemutatkozáson is túlvannak. Rózsaszín ködben úszva kellene megélniük szerelmük kezdeti időszakát, ám egy alattomos kór beárnyékolja mindennapjaikat: Bea bármikor rohamot kaphat. 

A fiatal nő rejtélyes betegségének okára még az orvosok sem jöttek rá. Pintér kedvese bármikor elkezdhet fulladni, és olyankor azonnali beavatkozásra szorul. Mindig van nála egy életmentő injekció, amit be kell adnia, nehogy nagy baj történjen.

Néhány nappal ezelőtt is rohammentő vitte kórházba a korábban modellként dolgozó nőt, akin eleinte kiütések jelentek meg, majd befulladt. Ez a rosszullét könnyen az életébe is kerülhetett volna...

Pintér Tibor szerelmét rejtélyes kór gyötri Forrás: Facebbok /Pintér Tibor

"Van nálam egy injekció, ha rám tör a roham, és úgy ítélem meg, nem ér ki a mentő, be kell adnom magamnak. Ezzel állítólag öt-tíz percet nyerhetek. De eddig sosem mertem beadni, mindig bíztam abban, hogy kiérnek" – mondta riadtan a nő.

A Bors interjúja alatt is rosszul lett Tenya kedvese, akiről kiderült, hogy a napokban több ilyen rohamon is túlesett már.

"Szinte bármikor meghalhatok.

Ezért most is van, aki figyel rám, ha Tibornak tőlem távol van dolga" – ecsetelte Beatrix.

Tibor ahogy csak tud segíti párját, igyekszik őt minél jobban megkímélni, főleg ebben az időszakban.

"Igyekszem kímélni őt, megkértem, csak itthon, a laptopon dolgozzon, ha lehet. Mindene a jótékonykodás, ha tehetné, most is úton lenne, hogy segítsen valakin" – mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.