Gundel Takács Gábor síbalesetet szenvedett, meg kellett operálni

Forrás: MTVA -
operáció síbaleset Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor felkötött karral vezette a Maradj talpon! adását. A műsorvezető röviden tájékoztatta a nézőket arról, hogy mi történt vele: balesetet szenvedett, ami miatt meg kellett operálni.

Nagy meglepetésre Gundel Takács Gábor felkötött karral vezette a Maradj talpon! adását. A műsorvezető a kvízműsor szerdai adásában el is magyarázta, hogy miért. Balesetet szenvedett, ami miatt meg kellett operálni. "2011 októbere óta már sok játékosnak kívántam azt, hogy maradj talpon, nekem is nagyon sokan kívánták már, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ez nem mindig sikerül" - kezdte a műsort Gundel Takács.

Gundel Takács Gábort meg kellett operálni Forrás: MTVA

A műsorvezető, viccesen megjegyezte, előfordul, hogy kicsúszik az ember lába alól a talaj. "Van az úgy, hogy az ember a talpait valamilyen irányba eldobja, és hogyha ez nagyon rosszul sikerül, akkor ez is lehet a vége.

Néhány csavar, némi vas, de legalább ennyivel is gazdagabb lettem.

Mindenkinek azt kívánom, hogy vigyázzon magára" - mondta a szerdai műsorban Gundel Takács Gábor. A Bors megtudta, hogy síelés közben szenvedett sérülést a műsorvezető. "Síeltem, és a két ünnep közt sikerült síbalesetet szenvednem. A sérülésem miatt egy adás se maradt el. Köszönöm az érdeklődést, már tényleg sokkal jobban vagyok" - árulta el Gundel Takács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.