Sérülése miatt akár véget is érhet az olimpiai ezüstérmes Imre Géza pályafutása

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
pályafutás Imre Géza sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos deréksérüléssel küzd Imre Géza, az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőröző. Ez akár azt is jelentheti, hogy véget ér a sportoló pályafutása, de jelenleg az a legfontosabb számára, hogy felépüljön.

Imre Géza súlyos deréksérülése eldöntheti azt a kérdést, hogy folytatja-e pályafutását a párbajtőröző. Jelenleg gyógytornára jár, a legfontosabb célja egyelőre az, hogy előrébb lépjen a gyógyuláshoz vezető úton.

Imre Géza pályafutása forog kockán sérülése miatt Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Én még gondolkodtam volna egy kicsit, hogy folytassam-e vagy ne" - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának a 42 éves vívó, akinek nagyon hiányzik a sportolás.

"Az országos bajnokságon például kicsit fájt a szívem, jó lett volna ott lenni.

Vagy amikor elmennek edzőtáborba, rossz érzés, hogy engem már nem hívnak, mert tudják, hogy nem tudok menni" - mondta Imre Géza, aki egyelőre nem tud edzeni. Lehajolni sem tud, vagy megigazítani a pengét. Annyira fáj a dereka, hogy gyakran összeszorított foggal tartja az edzéseket a gyerekeknek – írja az MTI.

"Jelen pillanatban edzeni nem tudok"

- árulta el a sportoló, akinek a legfontosabb célja most, hogy a gyógytornán "felfelé ívelő ágba" kerüljön. "Egyelőre az a legfontosabb, hogy rendbe hozzam a derekamat" - mondta Imre Géza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.