Plasztikrém lett Linda Blairből: Fotó!

Forrás: KEYSTONE Pictures USA/KEYSTONE Pictures USA/Keystone Pictures Usa -
plasztikai beavatkozás Linda Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így lett minden idők egyik legszebb színésznőjéből egy felismerhetetlen hasonmás. 

Linda Blair az Ördögűző című filmben nyújtott alakítása kapcsán tett szert nagyobb hírnévre. Az 1973-as film egyik főszereplőjének megformálásáért Golden Globe díjat is kapott. Ezt követően a horror második részében is szerepelt, majd később olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Fantasy Island, a Gyilkos sorok vagy a Szerelemhajó.

Így nézett ki a fiatal színésznő Forrás: KEYSTONE Pictures USA/KEYSTONE Pictures USA/Keystone Pictures Usa

Nem csak színészi tehetsége miatt imádták az emberek, hanem különleges szépsége miatt is. Linda mindössze 152 cm magas, mégis a férfiak kedvencévé vált. Valószínűleg a fiatal éveiben hozzászokott az ellenkező nem rajongásához, ugyanis a kor haladásával örökké azon dolgozott, hogy megőrizze fiatalos küllemét.

Linda Blair plasztikrémmé változott Forrás: Picture-Alliance

A végén azonban a szépség helyett egy plasztikrém lett belőle. Szomorú, ugyanis még a természetes öregedéssel együtt is szebb lenne, mint a mostani beavatkozásokkal. A színésznő tegnap, január 22-én töltötte be 58. életévét, de nagyjából 70-nek néz ki. - írta meg a DataLounge

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.