Benke Laci bácsi kórházba került

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
Benke Laci bácsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érezte jól magát Benke Laci bácsi, ezért ment el kivizsgálásra. Onnan azonban nem térhetett haza, bent tartották. Hétfő óta kezelik a szakácsot, a többi között a veséjével van probléma.

Benke Laci bácsi érezte, hogy valami nincs rendben, ezért ment el kivizsgálásra. Sajnos azonban a probléma komolyabb, mint ahogy azt a szakács gondolta. Már haza sem mehetett a vizsgálatok után. Hétfő óta tartják bent Laci bácsit, de szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy meg fog gyógyulni.

"Korábban nem voltak hasonló tüneteim, de most éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Nagy szerencse, hogy időben felkerestem a doktoromat, mert remélhetőleg gyorsan tudnak segíteni rajtam.

Benke Laci bácsi kórházba került Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

Be kell vallanom, hogy most eléggé „összeestem" lelkileg, mert nagyon nem számítottam erre.

mondta Laci bácsi a Lokálnak"Szeretnék mindenkit megnyugtatni! Bár tényleg sokkoltak a hírek, de hiszek abban, hogy meg fogok gyógyulni, ezért ne aggódjanak értem"

Sok támadás érte az elmúlt időben

Benke Laci bácsit rengetegen támadták az elmúlt hetekben, sokan kritizálták munkáit, mivel szerintük az nem követi a trendeket. Sokan pedig hajmeresztőnek is találják az általa elkészített olyan ételeket, mint a sonkás banán és a túró C-vitaminnal. Laci bácsi akkor azt mondta szívére veszi a kritikát, és tudja, hogy ma az internetes bloggereknek áll a világ, de szerinte kérdés, hogy ők mit tudnának produkálni valójában a tűzhely mellett. Fördős Zé válaszolt az utóbbi állításra, szerint Laci bácsi ezekkel a receptekkel az első körből kipottyanna A Konyhafőnök című műsorból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.