Hatvan kilós tumor távolítottak el egy férfi testéről - FOTÓ

Forrás: Thinkstock -
daganat túlsúly tumor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ 57 éves Roger Logan hasa nagyon gyorsan nőtt elképesztő nagyságúra. Az orvosok azt állították, hogy nincsen semmi baja azon kívül, hogy kórósan kövér.

A mississippi férfi állapota folyamatosan romlott, évekre tolókocsiba kényszerült, a szobáját is alig-alig tudta elhagyni. Végig érezte, hogy valami nincsen rendben, problémáját nem a túlsúlya okozz. A kaliforniai Bakersfieldben talált is egy orvost, aki már gyógyított meg hozzá hasonló eseteket.

Hatvan kilós tumor távolítottak el egy férfi testéről (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Dr. Dev meg is találta a probléma forrását: Roger életét egy hatvan kilós, jóindulatú daganat keserítette meg, ami egy benőtt szőrszálból alakult ki. A tumort eltávolították, a férfi pedig úgy érzi, újjá született. A fotókat itt nézheted meg.

Egy éve nem fürdött a férfi, mégsem büdöshttp://www.life.hu/drlife/20170207-egy-eve-nem-furdott-megsem-budos-a-ferfi.htmlEgy férfi elhatározta, hogy az általános értelemben vett tisztálkodással felhagy, és inkább sajátos módszerrel gátolja meg a szagképződést. Dr. Life--Betegségek a filmvásznon: főszerepben a depresszióhttp://www.life.hu/drlife/20170207-betegsegek-a-filmvasznon-a-depresszio.htmlKorábban tabutémának számított, manapság azonban egyre többen folytatnak nyílt párbeszédet az egyik legsúlyosabb mentális népbetegségről, a depresszióról – köztük néhány megkapóan jó mozifilm is. Most összegyűjtöttük azokat, amelyek által bárki bepillantást nyerhet e betegség mélyebb rétegeibe is. Dr. LifeOrigo„Ha az ember görcsösen akarja a változást, sehova sem jut" – Interjú Szabó Rékávalhttp://www.life.hu/drlife/20170206-szabo-reka-a-valtozasrol-valtoztatasrol-es-ujjaszuletesrol-interju.htmlBőven túl vagyunk az új év kezdete körüli izgatottságon, a fogadalmak megszegésén, miközben a változás és a változtatás iránti igényünk még mindig tart. Létezik-e mindenkori újjászületés? Akár a téli fásultság kellős közepén? Erről beszélgettünk Szabó Rékával, a Tünet Együttes vezetőjével, akinek soron következő előadása kapcsán most nagyon is aktuális ez a téma. Dr. LifeOrigoBritney Spears húgát hibáztatják a kislánya sérüléseiérthttp://www.life.hu/drlife/20170207-jamie-lynn-spears-bune-miatt-kerult-korhazba-meddie.htmlJamie Lynn Spears meggondolatlanul viselkedett, és talán ez okozhatta a kislánya balesetét is... Dr. Life--Ritka rendellenességgel született a kislány: úgy nézett ki, mint egy porcelánbabahttp://www.life.hu/drlife/20170207-ritka-rendellenesseggel-szuletett-meg-a-kislany-porcelanbabanak-tunt.htmlProblémamentesen zajlott Emma Garside terhessége, ám amikor kislányuk megszületett, mégsem lehetett teljes a boldogságuk. Gyermekük olyan aprón jött a világra, ami még az orvosokat is megdöbbentette: inkább hasonlított egy porcelánbabára, mint egy valódi kislányra. Dr. Life--Súlyosbodott Schubert Éva állapota: magatehetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20170207-schubert-eva-szineszno-allapota-sulyosbodott.htmlSzomorú hírek láttak napvilágot a híres Kossuth-díjas színésznőről, Schubert Éváról. Az évek óta csontritkulással küzdő művésznő állapota súlyosbodott: már lábra sem tud állni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.