Négy lábbal és két pénisszel született egy kisfiú - Videó!

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét Gyerekbetegségek sziámi ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes rendellenességgel született egy kisfiú Indiában: négy lábbal és két nemi szervvel jött a világra. 

Az indiai kisfiú egy úgynevezett polymelia betegséggel született, amelynek következtében a beteg rendszerint több végtaggal jön a világra, mint amennyi normális lenne. A szám feletti végtagok általában csökevényesek és/vagy deformáltak.

Négy lábbal és két pénisszel született egy kisfiú Indiában Forrás: Northfoto

Sok esetben úgy alakul ki a betegség, hogy eredetileg két embrió kezd el fejlődni a terhesség során az anyaméhben, ám az egyik végül felszívódik, a végtagjai pedig hozzáízesülnek az életképes testvér testéhez – írta meg a Daily Mail.

Nyolckarú kislány született Indiában

Lakshmi, az Indiában született kislány ikertestvérének végtagjaival együtt jött a világra, és a falu, ahol napvilágot látott, istennőként tekintett a nyolckarú kislányra. Szülei azonban szerették volna megszabadítani a fölösleges végtagoktól, mert hiába a környezet imádata, ha a kislány mindennapjai lehetetlenné váltak az altestéből kiágazó fölösleges karok és lábak miatt. Itt tudod elolvasni a kislány történetét.
Az orvosoknak komoly fejtörést okozott, hogy miként javítsanak a helyzeten, de szerencsére egy jól megtervezett operációval sikert tudtak elérni Forrás: Northfoto

A most megműtött kisfiú négy lábbal és két pénisszel született. Az orvosoknak komoly fejtörést okozott, hogy miként javítsanak a helyzeten, de szerencsére egy jól megtervezett operációval sikert tudtak elérni. A kisfiúról készült videót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.