Hatalmas tumorok borítják a férfi egész testét

Forrás: Northfoto -
tumor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi betegsége 10 éves korában kezdődött, ma már megijednek tőle az emberek.  

Amikor gyerekkorában megjelentek rajta az első daganatok, annyira szegények voltak, hogy nem tudták kezeltetni a 10 éves fiúcskát. Sudjainak azóta tumorok borítják az egész testét, és nagyon rosszul esik neki, hogy megijednek tőle az emberek. Most már azonban a lányán is kezdenek előjönni a betegség tünetei. A férfi arra kéri az embereket, hogy aki tud, segítsen neki, hogy legalább a gyereket kezeltethessék.

Sudjai Forrás: Northfoto
Gerincdaganat miatt műtik Gidófalvy Attiláthttp://www.life.hu/drlife/20170211-gerincdaganat-miatt-mutik-gidofalvy-attilat-a-lord-zeneszet.htmlEgy törés helyén alakult ki daganatos elváltozás Gidófalvy Attilánál. A Lord zenészére műtét vár. Dr. Life--Nagy valószínűséggel műteni kell Tahi Tóth Lászlóthttp://www.life.hu/drlife/20170127-tahi-toth-laszlo-korhazban-muteni-kell.htmlAhogy hírt adtunk róla, szombat este kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót. A színművész előadás közben lett rosszul. A Vígszínház később közleményt adott ki a a színész állapotával kapcsolatban, azt írták, valószínűleg egy agyi ér állhat a baj hátterében. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKözlemény: ez állhat Tahi Tóth László rosszulléte hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20170125-tahi-toth-laszlo-egy-korabbi-strokeja-allhat-rosszullete-hattereben.htmlSzombat este kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót. A színművész előadás közben lett rosszul. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo3 évet kaphat a lúgosítás atyja - Meghalt a kamuterápiával kezelt nőhttp://www.life.hu/drlife/20170127-harom-ev-borton-var-a-lugositas-atyjara-ismet-meghalt-egy-szodabikarbonaval-kezelt-paciense.html"A lúgosítók Bibliájának számító, „A pH-csoda" című könyv szerzője, a többször elítélt Robert Young most úgy fest, jó eséllyel a sitten fog savasodni pár évig" - írja blogján Dr. Novák Hunor, orvos, ahogy ő aposztrofálja magát, a "gyerekgyógyászat Csernus Imréje", Young több mint 22 millió forintot csalt ki egy kliensétől, akit szódabikarbónával kezelt egy luxusintézményben, halál lett a vége. Dr. LifeOrigoInfluenzajárvány: újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmathttp://www.life.hu/drlife/20170125-influenzajarvany-ezekben-a-korhazakban-rendeltek-el-latogatasi-tilalmat.htmlAz influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Life--Nemcsak csúnya, betegséget is okozhat ez a rossz szokásodhttp://www.life.hu/drlife/20170107-betegseget-is-okozhat-a-koromragas.htmlA Texas A&M University Health Science Center szakemberei öt okot soroltak fel, amiért a körömrágás számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.