Csepregi Éva nem küzdött a változókor ellen

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gondolat változókor Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva nem harcol az idő múlása ellen, így a változókort is belenyugvással fogadta. Elmondása szerint természetes, hogy múlik az idő, és a változókor sok kellemetlenséggel járt, de ő hisz a gondolatok teremtő és gyógyító erejében.

Csepregi Éva 63 évesen is kirobbanó formában van, de nem küzd a kora ellen. Szerinte tejesen természetes, hogy az ember megöregszik, nem is akarna sokkal fiatalabbnak tűnni. Ez persze nem azt jelenti, hogy elengedi magát. Nagyon is odafigyel az egészségére, arra, hogy mit eszik, és rendszeresen mozog is, annak ellenére, hogy nehezen veszi rá magát az edzésre. A változókor ellen azonban nem küzdött, tudatosan viselte a menopauzát.

Csepregi Éva hisz a gondolatok gyógyító erejében, nála beváltak Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A változókor sok kellemetlenséggel járt, mégsem éltem meg rosszul. (...) Azt mondják a klimax a második serdülőkor, ilyenkor folyamatok zajlanak az emberben, amelyek persze kényelmetlenek, de elmúlnak.

Én hiszek a gondolatok teremtő és gyógyító erejében, amelyek ebben a helyzetben kétségkívül működtek"

- vallotta be Csepregi Éva a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.