Kórházba került Drew Barrymoore

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Santa Clarita Diet című sorozat forgatásásán sérült meg Drew Barrymoore.

A felvételek során a színésznő eleinte ragaszkodott hozzá, hogy saját maga hajtsa végre a majdnem kaszkadőrmutatványokat, amíg egyszer csak megtörtént a baj: "A próbafelvételen ráugrottam egy fickó hátára, ami miatt végül közel két métert zuhantam, fejjel a betonba. Már rajta voltam, de aztán hátraestem" - mesélte Drew, aki kórházba került.

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

"Hosszú évek óta ez volt a legfélelmetesebb dolog, ami történt velem. Elmentem a sürgősségire, és két napra bent tartottak a kórházban. Onnan kezdve inkább köszöntem, de nem én csináltam a kaszkadőrmutatványokat. A vége felé ugyan fellelkesültem, hogy már jól vagyok, hadd dobjam be magam megint, de szerencsére leállítottak. Túl öreg vagyok már ehhez. Inkább nem akarok megint két napra kórházba kerülni. Szóval azt hiszem, nem vállalom többé az akciójeleneteket. Annak idején a Charlie angyalai-ban minden kaszkadőrmutatványt mi magunk csináltunk, ami hatalmas élmény volt, de úgy tűnik, ez a fejezet már lezárult az életemben" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.