Semmit sem tudni Lorán Lenke állapotáról - Aggódnak a kollégák

Forrás: Origo -
Lorán Lenke műtét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorán Lenke egy nőgyógyászati műtét miatt vonult kórházba néhány napja, de azóta sem hallani semmit felőle.

Kollégái is csak találgatnak a színésznő állapotáról, a műtét után a fia nem akart nyilatkozni. A pletykák szerint a műtét jól sikerült, de a művésznőt senki sem éri el.

"Napi kapcsolatban vagyok Lenkével, de a műtét óta nekem sem sikerül elérnem" – mondta a Ripostnak Csonka András, aki hozzátette, sokat gondol Lorán Lenkére, reméli, minden rendben van vele.

Lorán Lenkét néhány napja műtötték Forrás: Origo


Reméljük, hogy a nagy titkolózás hátterében semmiféle komoly betegség nincsen.

Balesetet szenvedett David Beckham legidősebb fia, Brooklynhttp://www.life.hu/drlife/20170218-balesetet-szenvedett-david-beckham-legidosebb-fia-brooklyn.htmlA csúnya esésről felvétel készült, amit a sztárcsemete az Instagramon megis osztott követőivel. Dr. Life--Betegsége miatt alig tud járni Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/drlife/20170218-betegsege-miatt-alig-tud-jarni-eszenyi-eniko-iegbecsipodes.htmlIdegbecsípődése van Eszenyi Enikőnek, alig tud járni. A Vígszínház igazgatója betegen is végigjátszott egy háromórás darabot, de aztán a szombati előadását le kellett mondania. Dr. Life--Vitaminhiány-körkép: melyik tünet melyik vitamin hiányára utal?http://www.life.hu/drlife/20170215-melyik-tunet-melyik-vitamin-hianyara-utal.htmlNehezen birkózol meg a stresszel? Száraz a bőröd, fénytelen a hajad? Az okok sokszor a nem megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitelére vezethetők vissza. Dr. LifeOrigoBodrogi Gyulának nem volt szívműtétjehttp://www.life.hu/drlife/20170217-bodrogi-gyulanak-nem-volt-operacioja.htmlTöbb lap is megírta hetekkel ezelőtt, hogy Bodrogi Gyulának súlyos szívműtétje volt, mi több azóta vérhígítót kell szednie. A színművész elárulta az igazat a műtétjével kapcsolatban: semmivel sem operálták. Dr. LifeOrigoNem vették komolyan az anyát - Leukémiás volt a lányahttp://www.life.hu/drlife/20170216-nem-vettek-komolyan-a-leukemias-gyerek-edesanyjat.htmlMinden orvos bolondnak gondolta a nőt, aki kitartóan járt orvostól-orvosig a kislányával, ugyanis szerinte valami nincs rendben vele. Később kiderült, hogy egyedül neki volt igaza. Dr. LifeAFPTörőcsik Mari egészségi állapotáról mesélthttp://www.life.hu/drlife/20170216-torocsik-mari-egeszsegi-allapotarol-meselt-erosodik.htmlOrvosai tanácsára még erősödni és pihennie kell Törőcsik Marinak, így egy ideig még nem láthatjuk színpadon a művésznőt. Dr. Life






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.