Kiderült, meddig lesz még kórházban Tahi Tóth László

Fotó: Mudra László - Origo -
agyműtét Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László január 21-én a színházban lett rosszul. Fájt a feje, és a szöveget is elfelejtette. Még végigjátszotta az előadást, utána azonban mentővel kórházba szállították. 

Tahi Tóth Lászlót a Honvédkórházból az Idegtudományi Intézetbe vitték, ahol agyműtétre jegyezték elő. Az operációt egyszer el kellett halasztani, mert egy gyógyszerre nem reagált jól a szervezete. A színészt azóta megműtötték, és szerencsére minden rendben van vele. A Blikk úgy tudja, a műtét közben nem lépett fel komplikáció, és Tahi Tóth már a jövő hét elején haza is mehet.

Tahi Tóth László Fotó: Mudra László - Origo



Semmit sem tudni Lorán Lenke állapotáról - Aggódnak a kollégákhttp://www.life.hu/drlife/20170218-aggodnak-a-kollegak-loran-lenke-allapota-miatt.htmlLorán Lenke egy nőgyógyászati műtét miatt vonult kórházba néhány napja, de azóta sem hallani semmit felőle. Dr. LifeOrigoBalesetet szenvedett David Beckham legidősebb fia, Brooklynhttp://www.life.hu/drlife/20170218-balesetet-szenvedett-david-beckham-legidosebb-fia-brooklyn.htmlA csúnya esésről felvétel készült, amit a sztárcsemete az Instagramon meg is osztott követőivel. Dr. Life--Betegsége miatt alig tud járni Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/drlife/20170218-betegsege-miatt-alig-tud-jarni-eszenyi-eniko-iegbecsipodes.htmlIdegbecsípődése van Eszenyi Enikőnek, alig tud járni. A Vígszínház igazgatója betegen is végigjátszott egy háromórás darabot, de aztán a szombati előadását le kellett mondania. Dr. Life--Vitaminhiány-körkép: melyik tünet melyik vitamin hiányára utal?http://www.life.hu/drlife/20170215-melyik-tunet-melyik-vitamin-hianyara-utal.htmlNehezen birkózol meg a stresszel? Száraz a bőröd, fénytelen a hajad? Az okok sokszor a nem megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitelére vezethetők vissza. Dr. LifeOrigoBodrogi Gyulának nem volt szívműtétjehttp://www.life.hu/drlife/20170217-bodrogi-gyulanak-nem-volt-operacioja.htmlTöbb lap is megírta hetekkel ezelőtt, hogy Bodrogi Gyulának súlyos szívműtétje volt, mi több azóta vérhígítót kell szednie. A színművész elárulta az igazat a műtétjével kapcsolatban: semmivel sem operálták. Dr. LifeOrigoKomoly műtéten esett át Ganxsta Zolee édesapja, Zana Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20170216-ganxta-zolee-edesapja-zana-jozsef-muteten-esett-at.htmlZana József komoly gerincműtéten esett át, ugyanis az eddig alkalmazott kezelések nem segítettek a tanár állapotán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.