betegség Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet!

A válófélben lévő sztármami

hosszú napokig küzdött a betegséggel,

még kislánya, Noncsi születésnapi meglepetésére is betegen készült. Bevallása szerint sajnos nehezen is tudta élvezni kislánya örömét, de mindent megtett annak érdekében, hogy a gyermek ebből semmit ne vegyen észre, és úgy örülhessen az ajándékoknak, mintha anyukája makkegészséges lenne.

Ma reggel viszont első dolga volt tudatni követőivel, hogy végre vége a szörnyű állapotnak: újra a régi, és kilábalt a betegségből.

Sarka Kata húsvétra szabad ember lehet

Korábban ugyan egyikük sem jelent meg a kitűzött bírósági tárgyaláson, most úgy néz ki, sürgős lett a válás a sztárpárnak. Lapinformációk szerint megvan a válóper hivatalos időpontja, és mind Sarka Kata, mind Hajdú Péter készül már a tárgyalásra.

A rusnyázós műsorvezető után egy fiatal vállalkozón, Drotár Adriennen röhög az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170214-a-rusnyazos-musorvezeto-utan-itt-a-fiatal-vallalkozo.htmlAlig ocsúdtunk fel Megyeri Csilla rusnyázós videóiból, íme egy újabb gyöngyszem: Drotár Adrienn fogtechnikus-politikus-ingatlanközvetítőn röhög az ország... TV + Sztárok--VV Soma és VV Evelin végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vv-soma-es-vv-evelin-szakitottak.htmlVV Soma és Evelin szerelme nem állta ki az idő próbáját. Bár megpróbálták a való életben is elmélyíteni szerelmüket, ma már mindketten más oldalán boldogok... TV + SztárokOrigoTom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstothttp://www.life.hu/sztarok/20170214-conchita-halalat-akarja-az-enekes.htmlSzörnyű dologra készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot... TV + Sztárok--Botrány az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-eurovizios-dalfesztivalon-botrany-tort-ki.htmlBotrány tört ki a spanyol dalválogató döntőjében, ugyanis a zsűri nem a közönség által kedvelt énekest juttatta tovább... TV + Sztárok--Andy Vajna maffiózónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-andy-vajna-maffiozo-lett-farsang-ububababa.htmlAndy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél... TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázst betámadták a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dzsudzsak-balazst-kiosztottak-a-kommentelok.htmlDzsudzsák Balázs a sztárfocisták luxuséletét éli: szebbnél szebb autók, utazások és nők. Ő mégsem felhőtlenül boldog... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.