10 kilós tumor nőtt a férfi vállára: Fotók!

daganat tumor kinövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó fotók kerültek napvilágra egy thaiföldi férfiról, akinek a vállára egy hatalmas, 10 kilós tumor nőtt.

Kru Lek rákbetegségét tavaly diagnosztizálták, de akkoriban úgy ítélték meg, hogy nem annyira veszélyes. A tanárként dolgozó férfi daganata azóta hatalmasra nőtt, nagyobb mint a feje, és 10 kilós súlya van. A beteg ember ennek ellenére is tanít, végzi a munkáját.

A diákjai és a kollégái is nagyra tartják a kitartását, ezért mindenki mellette áll, és támogatják. A tanár az édesanyja elől titkolja a betegséget, mert nem szeretné, hogy aggódjon miatta. Sálakat viselve próbálja előle rejtegetni az óriási kinövését, de az idős asszony már több alkalommal is rákérdezett a furcsa viselkedés okára.

50 kilós tumor van a 350 kilós nő lábán

A 30 éves argentín lány akkorára hízott, hogy mind a kórházba szállítása, mind az ottani elhelyezése igencsak problémás. Pedig egy 50 kilós daganat vagy az egyik lábán. „Egyszerűen nem akarnak felelősséget vállalni. A halálomat kívánják" – nyilatkozta a nő. Olvass tovább itt.

"A diákjaim adnak erőt, ők öntenek lelket belém, ezért nem adtam még fel" - mesélte a pedagógus.

Azonban hamarosan műtétre lesz szüksége, ugyanis a rohamosan növekvő daganat lassacskán veszélyeztetni fogja a 47 éves férfi látását is. Az eredeti fotók megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.