L.L. Junior fiát a betegsége miatt nem lehet magára hagyni

Forrás: facebook/L.L. Junior -
krupp betegség L.L.Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisfiát nemrég kórházba kellett szállítani, mert egyik éjszaka rohamot kapott. Azóta folyamatos megfigyelésre szorul.

A négyéves Lacikánál krupp betegséget állapítottak meg, ami egy légutakat érintő gyerekkori betegség. Főleg a 0-3 éves kor közötti gyermekeket érinti, és fulladásos köhögésrohamokkal jár.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Junior kisfia ugyanilyen tünetekkel került kórházba, ahonnan a híres édesapa még videót is posztolt. A zenész elmesélte, hogy a gyermek állapota egyre jobb, de ettől függetlenül sokat aggódnak miatta, és nem merik egyedül hagyni, nehogy baj történjen.

L.L. Junior kisfia fokozott figyelmet igényel a betegsége miatt Forrás: facebook/L.L. Junior

„Hála az égnek, Lacika már jól van, a múltkori eset óta nem volt fulladásos rohama. Ettől függetlenül folyamatos készültségben vagyunk, a gyógyszerei mindig be vannak készítve."

Azt is megtudtuk, hogy a betegség a legváratlanabb pillanatokban is veszélyes tüneteket produkálhat, ezért Lacikát fokozottan figyelni kell, még éjszaka is.

"Emiatt Lacika sosem alhat egyedül, nekünk pedig éjszaka is ébernek kell lennünk. Amikor fulladni kezd, furcsa hangot ad ki álmában, ilyenkor ablakot kell nyitni, mert a hideg levegő jót tesz a légutaknak" – tudta meg a Ripost.

Junior elmesélése szerint a kicsi nagyon jól viseli a betegségét, hősként viselkedik, egyedül a mentősöktől fél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.