plasztikai műtét műsorvezető Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila elárulta: nem zárkózik el a plasztikai műtét gondolatától sem. 

Till Attila sosem titkolta, hogy számára a belső értékeken kívül a külső megjelenés is fontos. Éppen ezért igyekszik magára odafigyelni, és rendszeresen edzeni is eljár, hogy formában tartsa magát.

A 45 éves sztár azt is bevallotta, hogy nagyon hiú, ezért már több alkalommal esett át szépészeti beavatkozáson is, de késsel még sosem nyúltak az arcához. Azt azonban nem titkolja, hogy a ráncait rendszeresen kezelteti.

Till Attila elismerte, hogy számára sokat jelent a külső Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Én vagyok annyira hiú, hogy szerintem ilyen apró, visszafordítható, könnyen megvalósítható arckezeléseket igenis alkalmazhatunk. Férfiként féltem, nehogy túlzottan látni lehessen, hogy mi történt, de megszerettem ezeket a hialuronsavas kezeléseket" – vallotta be korábban Tilla.

A NőComment című előadáson pedig azt is megtudhatták a jelenlévők, hogy nem tartja kizártnak a későbbiekben egy esetleges plasztikai műtét esélyét sem.

"Egyáltalán nem zárkózom el attól, hogy a későbbiekben legyen drasztikusabb plasztikai beavatkozás is az arcomon" – az est többi résztvevője szerint ezzel nincs is semmi probléma, ha az illető nem esik túlzásba, és nem tagadja le az operációkat – írta meg a Blikk.

A híres sztárvendégek közül Dobó Kata is őszinte vallomást tett, és elárulta, miért választ szívesebben idősebb férfiakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.