Veronai tragédia: Ma hozzák haza a buszbaleset utolsó súlyos sérültjét

Forrás: AFP/Handout -
Verona veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott a veronai busztragédiával kapcsolatban. Elmondta, hogy ma hazahozzák Veronából a baleset utolsó súlyos sérültjét.

Hazahozzák pénteken Veronából az olaszországi buszbaleset utolsó súlyos sérültjét – közölte a külgazdasági és külügyminiszter budapesti sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter elmondta, hogy a veronai kórház orvosai kedden döntöttek úgy, a súlyos fejsérülést szenvedett, azóta is kómában lévő sérült szívműködése és légzése lehetővé teszi a szállítást.

Szinyei Merse Pál Gimnázium kiégett busza Forrás: AFP/Handout

A sérültért már elindult egy mentőrepülőgép,

amely délután érkezik vissza Magyarországra, az ellátást a budapesti Honvédkórház vállalta – mondta a miniszter, hozzátéve, így már minden magyar sérültet az országban ápolnak majd.

7 kérdés az egészségről: Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170220-kulcsar-edina-az-egeszsegerol-es-mutetekrol-beszelt.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggattuk. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoVeronai tragédia: Ma hozzák haza a veronai buszbaleset utolsó súlyos sérültjéthttp://www.life.hu/drlife/20170224-veronai-buszbaleset-ma-hozzak-haza-az-utolso-sulyos-serultet.htmlSzijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott a veronai busztragédiával kapcsolatban. Elmondta, hogy ma hazahozzák Veronából a tragédia utolsó súlyos sérültjét.Dr. Life--Lélekfitnesz: változtasd meg az életed egyetlen hét alatt!http://www.life.hu/drlife/20170217-egyetlen-het-alatt-megvaltoztathatod-az-eleted-ez-a-lelekfitnesz-kihivas.htmlA hétköznapok során sokszor annyira begyűrnek maguk alá a feladatok és a kötelességek, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a lelkünk ápolásáról. Pedig a test és a szellem karbantartása mellett erre is legalább ugyanannyi figyelmet kell fordítani, ha harmonikusan és kiegyensúlyozottan szeretnénk élni. Ezt tűzte ki célul a Life.hu Lélekfitnesz is. Hogy mi ez? Olvass tovább! Dr. LifeThinkstockHector Herrera durva sportbalesetet szenvedett: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170223-hector-herrera-nagyon-csunyan-megserult.htmlA híres sportoló nagyon csúnya sérülést szenvedett, sporttársa pedig egy enyhe büntetéssel megúszta a helyzetet. Dr. Life--Magnézium nélkül nincs élethttp://www.life.hu/drlife/20170216-magnezium-hatasa-a-szervezetre.htmlAz egészséges szervezet működésének egyik nélkülözhetetlen alappillére a magnézium. Ez az ásványi anyag az idegsejtek működésén túl részt vesz a csontok és a fogak, illetve az érfalak épségének megőrzésében is, hiánya pedig egy sor kellemetlen tünetet okozhat. Dr. Life--A képernyő legszexisebb doktornőihttp://www.life.hu/drlife/20170221-korhazas-tevesorozatok-legszexisebb-doktornoi.htmlSzeretjük a kórházas sorozatokat. Kiváló helyszín a szálak összekuszálásához, a szerelmi viszonyok kibontakozásához, az új arcok érkezéséhez, akik felkavarják a klinika addig valamennyire bejáratott életét. A Life.hu ezúttal népszerű kórházas sorozatokból szemezgetett, és gyűjtötte ki belőlük a legdögösebb doktornőket, akikre valószínűleg bárki szívesen rábízná az életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.