Újabb műtét előtt áll Rékasi Károly

Forrás: RTL Klub -
motorbaleset műtét fájdalom Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán végre az utolsó műtétjét várja Rékasi Károly. Ha minden jól megy, az állandó fájdalomtól is megszabadulhat. 

Már lassan két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett. Azóta több műtéten is átesett, combcsontsérülése miatt pedig folyamatos fájdalom gyötri. A Ripost úgy tudja, hogy hamarosan kiszedik a csavarokat a színész lábából, ezzel pedig nagy az esélye annak, hogy megszabadulhat végre a kínoktól.

Rékasi Károly újabb műtétre készül Forrás: RTL Klub

Súlyos betegen állt színpadra Pataky Attilahttp://www.life.hu/drlife/20170225-sulyos-betegen-allt-szinpadra-pataky-attila-edda-muvek.htmlPataky Attila súlyos arcüreg-, homloküreg- és tüdőgyulladással küzdött az elmúlt hetekben, de így is színpadra állt. Dr. LifeOrigoVeronai baleset: Hazahozták az utolsó súlyos sérültethttp://www.life.hu/drlife/20170225-veronai-baleset-hazahoztak-az-utolso-sulyos-serultet.htmlPéntek este megérkezett a veronai buszbaleset hatodik sérültje a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Honvédkórházba péntek este - közölte az intézmény orvosigazgatója budapesti sajtótájékoztatóján. Dr. Life--Michael J. Fox küzd a Parkinson-kór ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170224-michael-j-fox-harcol-a-parkinson-korral.htmlÉvtizedek óta küzd a Parkinson-kórral Michael J. Fox, de a betegség még nem győzedelmeskedett rajta. Az orvosok diagnózisa alapján már régen tolószékben kellene ülnie, ám ő még mindig sétál és bevásárol. Mindent az akaraterejének köszönhet. Dr. Life--7 kérdés az egészségről: Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170220-kulcsar-edina-az-egeszsegerol-es-mutetekrol-beszelt.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggattuk. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoVeronai tragédia: Ma hozzák haza a buszbaleset utolsó súlyos sérültjéthttp://www.life.hu/drlife/20170224-veronai-buszbaleset-ma-hozzak-haza-az-utolso-sulyos-serultet.htmlSzijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott a veronai busztragédiával kapcsolatban. Elmondta, hogy ma hazahozzák Veronából a baleset utolsó súlyos sérültjét. Dr. Life--Lélekfitnesz: változtasd meg az életed egyetlen hét alatt!http://www.life.hu/drlife/20170217-egyetlen-het-alatt-megvaltoztathatod-az-eleted-ez-a-lelekfitnesz-kihivas.htmlA hétköznapok során sokszor annyira begyűrnek minket maguk alá a feladatok és a kötelességek, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a lelkünk ápolásáról. Pedig a test és a szellem karbantartása mellett erre is legalább ugyanannyi figyelmet kell fordítani, ha harmonikusan és kiegyensúlyozottan szeretnénk élni. Ezt tűzte ki célul a Life.hu Lélekfitnesz is. Hogy mi ez? Olvass tovább! Dr. Life





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.