Nógrád megye transzvesztita álorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosnak adta ki magát, és rengeteg embert kezelt is a férfi a Nógrád megyei Szirákon, aki ráadásul nőnek vallotta magát. A helybéli párja sem tudta, hogy minden hazugság, amit az álorvos elmondott magáról. Becsapva érzi magát, ráadásul kuruzsló maffiától rettegnek.

Nagyon sok beteget kezelt az orvos, R. Rita Tímea, akinek egyáltalán nincsen semmilyen képesítése erre. A Nógrád megyei Szirák teljesen felfordult, amióta kiderült, hogy

az orvos, nem orvos, és még csak nem is nő, pedig annak adta ki magát.

Szerelme is volt a faluban, Zoltán, aki szintén nem tudott semmit arról, hogy a férfi minden állítása hazugság volt. Most az átvert szerelmes családja retteg a kuruzsló maffiától.

A Nógrád megyei Szirák teljesen felfordult, amióta kiderült, hogy az orvos, nem orvos, és még csak nem is nő Forrás: Thinkstock

"Mióta megjelent a családunkban ez a „szerzet", azóta minden rosszra fordult. Gyakran hívogattak jósok, látnokok és álorvosok is. Mindenáron a számlaszámunkat akarták megszerezni. Biztos, hogy bűnszervezetről van szó, aminek Rita Tímea is a tagja volt. Sokáig azzal hitegetett, hogy kiviszi a családot Kanadába, de szerintem másról volt szó.

Azt gyanítom, hogy a szerveinket szerette volna megszerezni"

- mondta az átvert férfi, Zoltán édesapja. Az álorvos, tavaly július közepe és augusztus között kezelt betegeket, de csak este. Nőnek öltözött és nőként is élt a férfi, és sokakat rászedett, de pénzt sosem fogadott el. "Engem többször „gyógyított", a fenekemet és a vádlimat is megszúrta egy injekciós tűvel. Sőt a hétéves kisfiamhoz is hozzányúlt.

Rossz belegondolni, hogy miket csinálhatott velünk.

Azzal dicsekedett, hogy 17 diplomája van és telefonon keresztül is végez életmentő műtéteket. Óriási megaláztatás ért, a faluban ujjal mutogatnak rám" - mondta a Borsnak az egyik páciens Elemér. A polgármester pedig leszögezte, hogy nem kötöttek sosem szerződést az illetővel, ők csak tavaly nyáron értesültek arról, hogy egy személyiségi zavarokkal küzdő férfi orvosnőnek kiadva magát járja a falut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.